Debreczeni Zita angyallá változott
Címlap / Showbiznisz / Debreczeni Zita angyallá változott

Debreczeni Zita angyallá változott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-14

Debreczeni Zita maga is angyallá változott: a csinos modell az év legdögösebb angyalait kísérte el az agárdi Nádas Dance Club-ba, hogy együtt gondoskodjanak a hely huszonkilencedik születésnapja alkalmából rendezett buli fantasztikus hangulatáról. A szexi lányok mindent meg is tettek azért, hogy igazán felejthetetlen éjszaka legyen… 

Debreczeni Zita az év legdögösebb AXE angyalaival érkezett az agárdi Nádas Dance Club-ba június 12-én, hogy együtt még izgalmasabbá tegyék az ország egyik legmenőbb nyári szórakozóhelyének huszonkilencedik születésnapját. A fergeteges hangulatú party volt az utolsó állomása az AXE angyalok tavaszi országjáró turnéjának: a csinos lányok többek között Siófokon, Szombathelyen, Miskolcon és több budapesti helyszínen varázsolták felejthetetlenné az éjszakákat.


"Nagyon örültem, hogy újra találkozhattam az angyalkákkal, akiknek a kiválasztásában én is részt vettem. Most is nagyon gyönyörűek voltak. A buli is szuper volt, az emberek pedig mind nagyon kedvesek" – árulta el Zita, aki külön az agárdi záróbuli kedvéért öltött AXE angyal-jelmezt.


A szexi angyalokat a nyári buli-időszakban sem kell nélkülözni, hiszen felbukkannak majd a Sziget Fesztiválon és a Balaton Sound-on is, ahol még tovább forrósítják a hangulatot.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4882 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x