A Rippel fivérek első alkalommal küzdhetnek egymás ellen...
Címlap / Showbiznisz / A Rippel fivérek első alkalommal küzdhetnek egymás ellen a VIP autókkal

A Rippel fivérek első alkalommal küzdhetnek egymás ellen a VIP autókkal

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Slovakia Ringen folytatódik a Duna Autó Autós Gyorsasági Országos Bajnokság. 

Június 26-án és 27-én, a HB ASE szervezésében, a Slovakia Ringen folytatódnak a gyorsasági bajnokság versenyei. A Dunaszerdahely (Dunajska Streda) melletti versenypálya idén készült el, ez egy kifejezetten gyors, csaknem 6 km hosszú pálya. Az utazni vágyók tanúi lehetnek egy hatórás, hosszú távú túraautóverseny különlegességnek is, amelyen kizárólag utcai gumikkal szerelt versenyautók indulhatnak. Az osztrák bajnokság egy-egy kategóriája ez alkalommal is összefonódik a magyar futamokkal. Rippel Viktor borulását követően végre rajtvonalhoz állhat, hogy megvívja harcát testvérével.


Az Autós Gyorsasági Országos Bajnokság V-VI. fordulóját a Slovakia Ringen rendezik meg, amelyen számos külföldi csapat is részt vesz. A Pannónia-Ringen tartott versenyhétvégéhez hasonlóan, az osztrák Suzukik újra a Genex Suzuki Bio Kupa autóival egyidőben lesznek a versenypályán.

A Harvestr Kistúraautók ebben az idényben először állnak együtt rajthoz a Kalaschnikow Energy Drink Nagytúraautókkal, illetve az osztrák Young Timer mezőnyével, ezért népes és látványos rajtra lehet számítani. Szinte a teljes rajtrácsot ki fogják használni e futam autói, ami azt jelenti, hogy csaknem negyven versenyautó sorakozik majd fel a célegyenesben.


A Rippel fivérek belekóstoltak a benzingőzbe a Pannónia-Ringen, azonban Viktornak nem sikerült egyik versenyen sem elindulnia, mivel az edzések egyikén felborult versenyautójával, amit nem lehetett helyben megjavítani. Ezen a hétvégén már mindketten felsorakozhatnak a célvonalnál, amit lelkesen várnak. "Szeretnénk végre egymás ellen küzdeni egy keveset, hiszen egészséges versenyszellem dolgozik bennünk, ami nem kizárólag arra sarkall minket, hogy a mozgásművészetben világelsők legyünk, hanem képességeink és tudásunk összemérésére is" - nyilatkozta a testvérpár, akik egy titokzatos világrekord kísérletre készülnek.


A szombati és vasárnapi versenyeket megelőzően, csütörtökön egy rendhagyó, hosszú távú versenynek lehetnek tanúi a nézők, hiszen a hat órát autózó versenyzők kizárólag utcai gumival felszerelt autókkal állhatnak rajthoz. Több magyar pilóta is nevezett erre a versenyre, amelyre csaknem ötven túraautó érkezik Európa különböző országaiból.


A szlovákiai versenyhétvégén látható lesz még a magyar és az osztrák formula autók versenye, a cseh Skoda Octavia Kupa, illetve a BMW 325i Challenge mezőnye, amely újra együtt indul az Ausztriából érkező BMW-kkel, így ezen a versenyen is mintegy 40 BMW lesz látható a pályán.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 1777 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x