Danny Blue kék varázspálcája
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Danny Blue kék varázspálcája

Danny Blue kék varázspálcája

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-21

A mentalistát épp pizza készítés közben kapta mikrofonvégre a Tabu Tv riportere, de enni sajna nem kapott. 

 

Rendezvénynaptár
"Ez egy ilyen világítós varázsbot, amivel ha valakinek a fejére ütök, akkor elkezd világítani. Ez a főzésben is nagyon sokat segített, ott is előszeretettel használom, mert főzni bár nem tudok, de ez segít..." - meséli a tabutv.hu riporterének Danny Blue, kezében a kis kék villogó varázsbottal. "Na jó, az azért nem teljesen igaz, hogy nem tudok főzni, de jóval kevesebb tudok megcsinálni, mint egy átlag háziasszony!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában a mentalista, aki azért jó néhány férfiembert lepipálna a konyhai tudásával.

Danny Blue el tud készíteni rettentő finom spagettit, pattogatott kukoricát és rántottát is... "Na jó, azért elég speciális spagettiket tudok készíteni. Kagylós spagetti, heringfilés spagetti, illetve nagyon jó előételeket is tudok csinálni!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Danny Blue, akinek egy különböző minőségű sonkákból és sajtokból összeválogatott tál a kedvenc étele.

"Ha tudnám, hogy egy számomra nagyon kedves hölgyhöz a hasán keresztül vezetne az út, akkor minden bizonnyal erőfeszítéseket tennék érte... Ahhoz meg kellene jobban ismernem, hogy tudjam, hogy mit főznék neki. Ez attól függ, hogy Ő mit szeretne!" - tette hozzá a tabutv.hu interjújában Danny Blue.
 
 
[ 2292 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x