Pécsi Ildikó: a baleset már életem végéig elkísér!
Címlap / Showbiznisz / Pécsi Ildikó: a baleset már életem végéig elkísér!

Pécsi Ildikó: a baleset már életem végéig elkísér!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-07-17

A színésznő néhány évvel ezelőtt szenvedett autóbalesetet, és csak egy hajszálon múlt, hogy életben maradhatott... 

Pécsi Ildikó nemrég lett hetven éves, és ezt a jeles alkalmat a családja segítségével bőszen meg is ünnepelte. "A fiam csinált egy nagyon kedves meglepetés party-t. Számtalan kollégám fellépett, nagyon sokan jöttek el, körülbelül 350 ember volt, akikhez személyes kötődésem is van. Volt köztük olyan, aki megmentette az életem, volt olyan is, aki elindított a szakmában..." - meséli a tabutv.hu riporterének a színésznő.

"Hat évvel ezelőtt én karamboloztam, akkor majdnem meghaltam, és onnantól kezdve különböző orvosok próbálnak segíteni abban, hogy én rendetlenkedhetek tovább az életben. A felépülési időszak még most is tart, valószínű, hogy ez már végig kíséri az életemet!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Pécsi Ildikó, aki a betegség ellenére nagyon aktívan tölti a mindennapjait.

"Én vagyok az egyik hetilap nagymamája, oda rendszeresen írom a cikkeket, színházban játszom, és mellette rengeteg dolgot csinálok... Nem tudom, hogy hogy lehet ez nálam, de annyi teendőm van, hogy általában reggel felébredek, és máris este van!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Pécsi Ildikó, aki a munkáját is kikapcsolódásnak tekinti.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2255 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x