Daróczi Dávid halála előtt elszegényedett
Címlap / Showbiznisz / Daróczi Dávid halála előtt elszegényedett

Daróczi Dávid halála előtt elszegényedett

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

A volt kormányszóvivő a végén már alig kelt ki az ágyból. 

A NapiászOnline.hu-nak exkluzív interjút adott Daróczi Dávid egykori jóbarátja, bizalmasa, akinek elege lett a volt kormányszóvivő élete és halála körüli találgatásokból. Most elmondja az igazságot!

A cikksorozat első részében a volt kormányszóvivő önkereséséről, másságának eltusolásáról írtunk. Csaba, Daróczi Dávid jóbarátja, bizalmasa mesélt a volt kormányszóvivő kapcsolatairól és egy családon belüli zsarolási ügyről is. Az utolsó részben Dávid depressziójáról, gyógyszerszedéséről és állapotának romlásáról és öngyilkosságának okairól beszél barátja.

- Már korábban fontolgatta, hogy életének nincs értelme. Az egyik veszekedés odáig fajult, hogy Dávid saját combjába kést vágott. A meleg barátok is és én is azt tanácsoltam neki, forduljon pszichiáterhez, amit meg is tett. Tavaly télen, úgy november-december környékén kezdett el háromféle hangulatjavító, szorongásoldó gyógyszert szedni: Lamolep-et, Xanax-ot és Fevarin-t. Volt, hogy engem kért meg, váltsam ki a gyógyszereit, tehát biztos vagyok benne, hogy szedte is őket. Igen ám, csakhogy az orvos is figyelmeztette, hogy az első néhány hétben először "romlás" következhet be, azaz mélyíti a depressziót és csak utána kezdi el javítani a hangulatot. Ezt észleltem is Dávidon, nagyon elhagyta magát. Pedig ez tényleg nem volt jellemző rá.

- Egész nap feküdt, dolgozni sem járt be. Az édesanyja elől azonban ezt is sikerült eltitkolnia. Sokszor volt, hogy Ica néni átment hozzá és ő úgy csinált, mintha dolgozni indulna: megmosakodott, felöltözött és el is indult. Csakhogy amikor Ica néni elment, Dávid is hazament és visszafeküdt az ágyba. Anyagi gondjai is voltak, szinte teljesen elszegényedett. Nem látta már a kiutat.

Ő egy áldozata ennek a világnak, amiben egyszerűen nem tud tökéletes lenni egy olyan ember, aki pedig a tökéletességre vágyik, de roma származású és ráadásul meleg is.

További részletek a napiaszonline.hu-n.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3697 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x