Dopeman: megverem az összes celebet!
Címlap / Showbiznisz / Dopeman: megverem az összes celebet!

Dopeman: megverem az összes celebet!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

A Pityinger testvérek ismét nagyot alakítottak: a Tabu Tv felvételén rappelve küldték el melegebb éghajlatra az összes celebet. 

Dopeman eddig sem volt köztudottan túl celeb szerető zenész, de az elmúlt hetekben sorozatos támadást indít a sztárok ellen. A napokban például SP-t alázta több internetes portálon is, de heves kritikát fogalmazott meg több ’buborék celeb’ ellen is. A Tabu Tv felvételén Pityinger László ezúttal rappelve tesz igazságot...

"Nem szeretem a celebeket, megverem őket nagyon-nagyon, nem szeretem a celebeket, megverem őket nagyon-nagyon. Egy celeb sem jöhet be, mindegyik meg lesz verve, mert én vagyok az, aki elmondja, hogy ki az, aki igazán fasza!" - rappel a tabutv.hu riporterének Dopeman, Kicsi Dope pedig végig tapssal élteti a testvérét.

A ritmikus interjú érdekessége, hogy a Pityinger testvérek épp egy celebeknek rendezett bulin nyilatkoztak az anticelebségről, de nem csak ez volt fura az estében. "Nem hoztunk mi csajokat, mert csajokat hozni nagyon gáz. Nem divat már a celebek között, cinkes dolog. Lennék ratyi, de nem vagyok az! Elmondom én azt nektek, hogy nincsen nálam jobb gyerek..." - mondja a tabutv.hu internetes videójában Dopeman.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 4585 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x