Szabó Zsófi már nem szingli?!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Szabó Zsófi már nem szingli?!

Szabó Zsófi már nem szingli?!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A Jóban Rosszban szőke démonja SP-nek vallotta be, hogy valószínűleg van párja, de azt már csak az isten tudja, hogy a delikvens fiú vagy lány. 


Rendezvénynaptár
A party fúró SP ezúttal köldök és fog piercing ügyben végzett kutatást egy buliban, de közben rátalált egy mostanában daloló színésznőre, Szabó Zsófira is. "Szia Krisztián! Egy étterem kerthelyiségének nyitó bulijáról jöttem át ide, és ezek után veled töltöm az est itteni részért... Az ottani részét viszont egyedül töltöm, de ez nem azt jelenti, hogy nincs párom. Lehet, hogy van, de attól még tölthetem egyedül! Ma este nincs párom..." - mondta el a tabutv.hu mikrofonját fogó SP-nek a Jóban Rosszban sztárja, aki a kedvese nemére is utal a beszélgetésben.

SP közben egy másik szőkeségre is rátalált, de várjunk csak... mi van a fogán? "Fog piercing! Máshol is van piercingem... a köldökömben! Azért csináltattam meg őket, mert egyszerűen tetszett, de nem mutatom meg. Bevállalós vagyok, de azért más, ha egy strandon kell megmutatni, vagy egy ilyen bulin. Most nem fogom itt mindenki előtt felhúzni a pólót, hogy meg tudjuk nézni a piercinget!" - mesél az extrém ékszerek történetéről az egyik szőke party arc. Zsíír a buli?


 
 
[ 8130 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x