Pál Tomi visszavonult, és béka lett!
Címlap / Showbiznisz / Pál Tomi visszavonult, és béka lett!

Pál Tomi visszavonult, és béka lett!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-24

Pál Tomi visszavonult, és béka lett! A Megasztárból megismert énekes mostanában szinte hermetikusan elzárta magát a médiától, és ennek meg is van az oka. 

"Nem véletlen, hogy el vagyok tűnve, hiszen picit háttérbe húzódtam az utóbbi időben. Jelenleg egy olyan műfajnak hódolok, ami természetéből adódóan a háttérben van, ez pedig a szinkronizálás, úgyhogy végül is a hangomat nagyon sokan hallják, de fogalmuk sincs, hogy az én vagyok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Pál Tamás, akinek a kenyéradó szinkronstúdiója segítségével egy óriási álma vált valóra.

Az énekesből lett szinkronos jelenleg a Walt Disney legújabb egész estés rajzfilmjére a legbüszkébb, ahol az egyik főszereplő hangját kölcsönözhette. "A hercegnő és a békát biztosan sokan látták moziban, de ha nem, akkor nézzék meg dvd-n. Itt természetesen nem a hercegnőt, hanem a békát alakítottam: ez volt életem első nagy Walt Disney főszerepe, amire körülbelül 25 éve vártam!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Pál Tomi.

"Nagyon-nagyon szeretem a szinkronizálást, és az elmúlt két és fél évben, amióta csinálom egyáltalán nem untam rá. Érdekes módon nem a Megasztár adott lehetőséget arra, hogy itt dolgozhassak, hanem zéróról kezdtem neki a dolognak úgy, mint ha bárki más bement volna az utcáról. Nekem jól eső érzés, hogy foglalkoztatnak, mert ebből látszik, hogy talán nem vagyok érdemtelen a dologra" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Pál Tomi, aki teljesen pozitív dologként értékeli, hogy mostanában nem foglalkozik vele annyit a sajtó.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1928 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x