Lindsay Lohan a Twitteren hisztizik, ügyvédje lemondott
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohan a Twitteren hisztizik, ügyvédje lemondott

Lindsay Lohan a Twitteren hisztizik, ügyvédje lemondott

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-06

A színésznő két nappal három hónapos börtönbüntetésének kiszabása után azt írta a közösségi oldalon, hogy ezzel megsértették az emberi jogait. 

Lindsay Lohan világossá tette, hogy nincs nagy véleménnyel az amerikai igazságszolgáltatásról. Saját ügyéről azt állította, hogy az ítélet megsérti az ENSZ által elfogadott Emberi Jogok Egyetemes Nyilatkozatának 5. cikkelyét, miszerint senkit nem szabad kínzásnak, embertelen vagy megalázó bánásmódnak alávetni.

Később idézett Erik Luna, egy jogtudós 2002-es tanulmányából, amely bírálta az amerikai igazságszolgáltatást, mondván, a bírák erkölcsi felfogása torzítja az ítéleteket. Aztán még belinkelt egy cikket, amely arról szólt, hogy egy nőt halálra kövezhetnek Iránban. Az persze nem világos, mi köze a kövezésnek Lindsay ítéletéhez: neki várhatóan valójában csak 23 napot kell majd rácsok mögött eltöltenie egy külön neki fenntartott cellában.

A sajtó azt is megírta, hogy órákkal az ítélethirdetés után Lindsay dühöngött és azt mondta a barátainak, hogy a bírónő egy "kib*szott k*rva", aki utazik rá és példát akar statuálni.

A bíróság gyakorlatát egyébként a színésznő ügyvédje is bírálta, mondván az ujjának a körmére írt trágár üzenet fotója körüli felhajtás is bizonyítja, másképpen kezelik, mint a többi vádlottat. Az ügyvédnő szerint a kamera azért van a tárgyalóteremben, hogy pontosan rögzítse az eseményeket, itt viszont az ügy kommentálásához használták fel, amihez teleobjektív kellett és az, hogy rázoomoljanak Lindsay Lohan ujjára. Szerinte az ítélet nem igazságos. Talán ezzel függ össze, hogy lemondott, mostantól más fogja képviselni a színésznőt.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x