Czene Attila nyitja meg a Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet...
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Czene Attila nyitja meg a Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet rendezvényét

Czene Attila nyitja meg a Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet rendezvényét

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-26

A Tiszafüredi Halas Napok három napos rendezvénysorozatán főattrakció lesz a Rippel fivérek egyedi és veszélyes mutatványa. Az ejtőernyővel tervezett produkciót halételek főzőversenye sztárokkal, extrém táncbemutató, sanzonműsor, wakeboard bemutató és a Shaolin mesterek előadása előzi meg. A kilencedik, Rippel-Kaqun Világrekord Kísérlet hivatalos eredményhirdetése után pedig, Rokker Zsoltti félórás műsora, illetve Ganxta Zolee és a Kartel élő koncertje várja a nagyérdeműt. 

Szombaton Tiszafüreden számos gyermek- és felnőtt program övezi körül a Rippel fivérek ejtőernyős produkcióját. Már délelőtt elkezdődik a halételek főzőversenye, amelyen sztárvendégek mutatják be kulánáris tudásukat. Az extrém táncbemutató mellett népzenei együttest, kortárs zenei műhelyt, sanzonműsort, K1 ökölvívó küzdelmeket és még Shaolin (Kung-fu) mesterek által bemutatott showt is láthatnak a kíváncsi szemek.

Czene Attila bevezetőjével kezdődik majd el a Rippel fivérek világrekord show-ja, illetve Szujó Zoltán műsorvezető fogja levezényelni, a tőle megszokott vidám és informatív stílusban, az egész estét kitöltő műsort. A Shaolin mesterek fogják bemutatójukkal felvezetni az estét, amelyet a NiteForce DJ, Davis fog zenei aláfestéssel kísérni.


A vakmerő és szemetgyönyörködtető pordukció lényegében a víziejtőernyőzés adoptációja, amelynek során különleges, páros mozdulatokat fog végezni a magasban a mozgásművész-akrobata testvérpár. A show kezdetén wakeboard vilagbajnokok és specialisták fokozzák majd a hangulatot. Ezt követően kezdődik el ténylegesen a közönséget elkápráztató világrekord kísérlet.

Az előkészületek az utolsó percig tartanak, mivel a horvátországi felkészülés nyílt vizen folyt, itt azonban szűk és rövid folyószakasz áll rendelkezésre, továbbá a szélviszonyok is okozhatnak váratlan meglepetéseket. "Szeretnénk újra lenyűgözni a közönséget, de nem lesz olyan könnyű, mint ahogy azt a tervezésnél gondoltuk. Tegnap is nekicsapódtunk a hajó oldalának, mert felerősödött szél, mint a faleveleket, úgy fújt el minket" - nyilatkozta Rippel Viktor.


A két hét múlva induló Rippel Mozgásművészeti tábor résztvevőinek kiválasztása ezen a hétvégén is zavartalanul folyik. Azoknak a szülőknek, akiknek gyermekük elhivatottságot érez a mozgásvilág e kifinomult formájához, vagy csak kipróbálná magát egy ilyen különleges táborban, szintén érdemes kilátogatniuk gyermekükkel az eseményre.

További információt a világrekord kísérletről a www.rippel.hu oldalon tatalálhatnak, a mozgásművészeti táborról a www.tabor.rippel.hu oldalon tájékozódhatnak, illetve a Halas Napok programját itt tekinthetik meg.

A világrekord kísérlet nehézségeiről az RTL Klub Fókusz készített egy rövid összeállítást.
 
 
[ 2477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x