Mel Gibson azzal fenyegetőzött, megöli volt barátnőjét
Címlap / Showbiznisz / Mel Gibson azzal fenyegetőzött, megöli volt barátnőjét

Mel Gibson azzal fenyegetőzött, megöli volt barátnőjét

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-22

Újabb hangfelvétel borzolja a kedélyeket Hollywoodban. A nyolcperces felvételen Mel Gibson azt mondja, hogy baseballütővel kellene fejbe vágni volt barátnőjét. 

A rögzített telefonbeszélgetésben a dühöngő színész annyira felhúzta magát, hogy időnként megszakad az ordibálás - ilyenkor zihál.

A felvételt Oksana Grigorieva, a színész volt barátnője és nyolchónapos lányának anyja készítette és most jelent meg a Radar nevű, celebekkel foglalkozó portálon.

Mint az már korábban is nyilvánosságra került, a zaklatott beszélgetés közben Oksana azt kiabálta, "Milyen ember az, aki megütne egy gyermeket tartó nőt? Miféle ember vagy te?", mire Mel azt válaszolta: "Kib***ottul megérdemelted, ribanc!"

Mint most kiderült, a színész ennél is tovább ment, azt is üvöltötte, hogy "egy kib***ott rózsakertbe juttatlak, te *****! Megértetted? Képes vagyok rá! Megértetted?" A rózsakert itt temetőt jelent...

Oksana azt mondja, Melnek kezeltetnie kellene magát, erre jön az a válasz, hogy baseballütővel kellene fejbe vágni,

Az 54 éves Mel Gibson és 40 éves orosz származású volt barátnője, a zongorista és énekesnő Oksana heves pereskedésbe kezdett a közös gyermek felügyeletéért.

Oksana Grigorieva azzal is megvádolta Mel Gibsont, hogy többször megverte. A sheriff hivatala vizsgálatot indított, a most nyilvánosságra hozott felvételről pedig szakértők azt közölték, döntő bizonyíték lehet, hiszen azzal a kijelentéssel, hogy Oksana megérdemelte a verést, a színész gyakorlatilag beismerte a tettét.

Egy korábban nyilvánosságra hozott másik felvételen Mel Gibson rasszista kirohanásra ragadtatta magát, azt mondta, Oksana egy k*rva, ne csodálkozzon, ha néger banda erőszakolja meg.

A botrányok miatt Hollywood leírta Mel Gibsont, ügynöke is azonnal szerződést bontott vele.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4093 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x