Tóth Szabi tetkó szerű pólókat árul
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Tóth Szabi tetkó szerű pólókat árul

Tóth Szabi tetkó szerű pólókat árul

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A Sugarloaf frontembere nemrég elkezdett alternatív bevételi források után nézni, hiszen mint mondja, egyszer minden zenekar elveszti a hitelességét... 


Rendezvénynaptár
Tóth Szabi tisztában van vele, hogy már nem lehet olyan eladási példányszámokat produkálni, mint évekkel ezelőtt, de ennek ellenére tervei szerint szeptemberben egy szerethető új lemezzel rukkol elő a Sugarloaf.

"A cédében, mint fizikai hanghordozóban még azért hiszek, mert vannak olyan műgyűjtő emberek, akiknek fontos, hogy az eredeti korong legyen meg neki borítóstól a polcukon" - meséli a tabutv.hu riporterének a zenész, aki ennek ellenére azt is elismeri, hogy a bevételeiknek mindössze a húsz százaléka keletkezik a lemez eladásokból.

A Sugarloaf frontembere egyébként mostanában nem csak a zenekarral foglalkozik, hanem alternatív megélhetési forrásokat is kutat. "Minden erőmet a készülő nagylemezre koncentrálom, aztán amellett meg ami jön... az ember azért igyekszik több lábon állni!" - meséli a tabutv.hu videójában Tóth Szabi, aki egy tetovált hatású felsőrészben adott interjút. "Nem, ez nem tetkó! Úgy hívják, hogy tattoo text, ez egy harisnya anyag, ami egy komplett felső ruházat. Most ebben kezdtünk el egy kicsit üzletelgetni, nagyon sokféle és formájú ilyen ruhadarabunk van, és a Sugarloaf kollekció is készül" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a zenész.

"Én úgy gondolom, hogy kellenek az alternatív megélhetési módok, még akkor is, ha jelen pillanatban az ember még nem szorul rá, mert azért változik a világ, változnak trendek, és több lábon kell állni. Azt csak a közönség tudja eldönteni, hogy meddig tudunk megélni a zenélésből, de én mindig azt mondom, hogy addig, amíg hitelesek tudunk lenni a színpadon, vagy a tévében, vagy bárhol!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tóth Szabolcs.


 
 
[ 5131 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x