Fekete Pákó sörözve állít sátrat
Címlap / Showbiznisz / Fekete Pákó sörözve állít sátrat

Fekete Pákó sörözve állít sátrat

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-02-03

A nigériai énekes minden áron fára akart mászni az EFOTT-on, de csak a celeb kempingig és a sörsátorig jutott. 

Idén a celebek is Orfűre költöztek, hogy az egyetemistás és főiskolás fiatalokkal bulizzanak egy nagyot. A hírességek közt az egyetlen nigériai gyöngyszem Fekete Pákó volt, aki arra vállalkozott, hogy a party arcokkal együtt a celeb kempingben ver sátrat magának. "Nagyon várom már, mert itt ma k**va nagy buli lesz, ma azért jöttem ide, hogy jól érezzem magam... mindjárt fára mászok hallod!" - meséli a tabutv.hu riporterének Fekete Pákó, aki celeb társaival együtt próbálta meg felállítani az alvóhelyét.

"Azt sem tudom, hogy mióta várok már erre a napra, mert imádok sátrazni. Egyetlen baj van csak: én nem nagyon tudok sátrat állítani, úgyhogy általában a barátok, vagy a feleségem segítségét kell kérnem hozzá" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Fekete Pákó, aki nem csak a kempinget, hanem a közeli sörsátrakat is megtalálta az EFOTT-on.

"Ha nagy buli van, akkor én általában azt sem tudom, hogy hol vagyok. Ma ittam már rengeteg sört, úgyhogy megalapoztam a hangulatot!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Fekete Pákó, aki állítása szerint nem túl gyakran szokott berúgni, de ha ez megtörténik, akkor sincsen semmi gond, hiszen a felesége már megszokta, hogy a nigériai rapper szereti jól érezni magát.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2788 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x