Vad Kati napszemüvegben fesztiválozik
Címlap / Showbiznisz / Vad Kati napszemüvegben fesztiválozik

Vad Kati napszemüvegben fesztiválozik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-11

Az egykoron Michelle Wild-ként ismertté vált, erotikusból erotika mentes színésznővé avanzsált Vad Kati is az EFOTT bűvöletébe esett. 

A hazai sztárvilág krémje belevetette magát a fesztivál őrületbe. Vad Kati is a többi hírességgel tartott, hogy a celeb kempingben megérezhesse a sátorozás élményét, aztán pedig a speciális fesztivál hangulatot. "Végignéztem a kínálatot, de nem sok zenekart ismerek. Ez azért lehet, mert én általában rádióhallgatós zenehallgató vagyok, ott pedig annak ellenére, hogy néha-néha bemondják, hogy ki ez, én a forgalmi helyzet miatt nem tudom megjegyezni" - meséli a tabutv.hu riporterének Vad Kati, aki elsősorban nem is a zenekarok miatt jött el Orfűre.

"Inkább a fesztivál sajátosságai: a sok ember, a fiatalok, és a tömeges zenehallgatás miatt szoktam fesztiválokra járni. Egyhuzamban 12 órát bírok egy fesztiválon, és addig látok egy csomó boldog, bulizó embert, az ember feltölti magát a hosszú, hideg télre. Ez persze zeneileg is így van... Kijössz és meghallgatod a Korda Gyuri bácsit, és akkor nincs az, hogy bárkinek is magyarázkodni kéne, hogy miért hallgattad meg!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Vad Katalin, akiről az interjú idejére is alig lehetett leimádkozni a napszemüveget.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 6477 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x