Badár Sándor laza apuka!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Badár Sándor laza apuka!

Badár Sándor laza apuka!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-20

A nevettető könnyedén veszi a gyermeknevelés feladatait, azonban ha nem fia, hanem lánya lenne, akkor valószínűleg sokkal szigorúbban fogná. 

 

Rendezvénynaptár
Badár Sándor a rengeteg elfoglaltsága miatt csak kevés időt tud a családjával tölteni, ám Ő nem az a tipikus aggódós típus. "Mindenképpen a feleségem félti inkább a fiamat. Ha lány lenne, akkor lehet, hogy én is aggódó lennék, de mivel hogy fiú, gondolom majd egészen más erényeket gyűjt be magának. Én minden tekintetben lazább apuka vagyok. Lehet, hogy ez jó, lehet, hogy ez rossz, ezt még nem volt időm végiggondolni..." - meséli a tabutv.hu riporterének a színész, akivel a Balaton Sound-on beszélgettünk.

"Van egy olyan fajta felfogásom, hogy ha a gyereknek sok tiltást adunk, akkor nem csak ellenállást kapunk vissza, hanem szabadságot is veszünk el tőle, na meg a sok tiltás az általában agressziót szül, annak pedig soha sincs jó vége" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Badár Sándor, aki szívesen hirdeti sajátságos nevelési stílusát.

"Ha a helytelen dolgokat nem tiltom, hanem inkább csak ajánlok helyette lehetőségeket, akkor majd el fogja dönteni saját maga, hogy mi a helyes... Mondjuk ezt nem akartam kamerába mondani, mert ha véletlen megnézi, akkor számon kéri majd!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Badár, aki szerint az engedékenységhez persze végtelen bizalom is szükséges a gyermek iránt.
 
 
[ 1981 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x