Celebek versenyeztek számítógép használatban
Címlap / Showbiznisz / Celebek versenyeztek számítógép használatban

Celebek versenyeztek számítógép használatban

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-01-29

A Notebookstore jóvoltából egy vérbeli kvíz-délelőttön vagyunk túl, ahol a celebek összemérték egymással az IT tudásukat. Vajon ki ismerte ki jobban magát a számítógép kusza világában? A fiatalabb vagy az idősebb korosztályból kerültek ki győztesen? Most megtudhatjátok.  

A hangulatért Béres Anett, mint kvíz-mester felelt, és mellette 3 vállalkozó kedvű sztár vágott bele az informatikai tesztbe, személy szerint Ihos József - alias Kató néni -, humorista, VV Leo (Nagy Zsolt) és Csikó Szabolcs - a táncos lábú kis csillag.


Mint említettem, különböző korosztályból fogadták el a meghívásunkat az ismert emberek, és ez az ő figyelmüket sem kerülte el, miszerint Leo bevállalta a legöregebb férfi szerepét, amit Ihos József azzal hálált meg, hogy 10 évvel fiatalította a valós korához képest Leot. Csikó Szabi mind eközben szerényen, csendesen ült tovább a széken, vállalva 17 éves korát, mint a versenyzők között legfiatalabb férfi szerepét, vagy fiú szerepét? Kató nénink korát pedig senki sem firtatta, ugyanis ahogy a mondás tartja, mindenki annyi éves, ahánynak érzi magát.


VV Anett, - aki köztudottan szeretné, ha már elfelejtenék azt a jelzőszót, hogy VV - köszöntötte a vendégeket és ismertette a szabályokat a játékosokkal, akik feszült figyelemmel hallgatták az instrukciókat. A játékot mosolyogva, lelkesen és lendületesen vezette, pedig folyamatosan a két móka mester játékos – Leo és Ihos József - ércelődéseibe ütközött, amiket zseniálisan kivédett, mindeközben megtartva a vezető szerepet.

A kérdéseket a netbookokon olvashatták a játékosok és közben Anett minden kérdést felolvasott. Válaszukat kézfeltartással kellett jelezni, ami kisebb nagyobb sikerrel működött is. Ha a teljesítményre tereljük a szót, akkor a következőre jutunk: Leo maga az eseményre szinte csukott szemmel érkezett, ez meglátszódott a válaszaiban is, eleinte figyelmetlen volt, és mintha az esze is máshol járt volna. Ki tudja, hogy hol?!


Szabi jól startolt, de Ihos József a humorával, és felkészültségével átvette a vezetést, majd holtverseny alakult ki Szabi és közte. Leo egyszer csak megtáltosodott, vagy csak egyszerűen felébredt Anett unszolására és gyönyörű csata után ő került ki győztesként. Összegezve, abszolút fair-play játékosokról beszélünk, ha ezt a három kedves ismert embert nézzük, képesek voltak osztozkodni a pontokon is, ha épp úgy alakult, és a vereséget, már ha ezt lehet annak venni, mindenki jól viselte.

Egy szónak is száz a vége, a prímet Leo vitte, aki folyton folyvást Anettot piszkálta, kifigurázta, talán némi udvarlást bele csempészve. Próbáltunk rájönni, hogy mit is akar ebből kihozni, de sajnos nem sikerült. Anett beszédét utánozta, mintha Anett pösze lenne, az "S" betűt érdekesen ejtette ki, ezzel hergelve a kvíz mester kisasszonyt, aki röpke bemutatással reagált a szurkálásokra. Persze világháború nem tört ki emiatt, mindinkább aranyos kis óvodásokra emlékeztetet minket a szituáció, mintha Leó húzogatta volna az Anett haját, de mind a ketten csak nevettek.


Ihos József egy pont különbséggel maradt el a Leotól, míg Csikó Szabi visszafogottan, halkan, mosolyogva vette tudomásul a harmadik helyet. A notebookot mindenki magabiztosan kezelte, látván, hogy mindannyian követik a technika fejlődését, korosztálytól függetlenül.

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3251 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x