Dopemant megverték a sztárlányok!
Címlap / Showbiznisz / Dopemant megverték a sztárlányok!

Dopemant megverték a sztárlányok!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-11-30

A rekkenő hőségben hazánk sztárjai örömmel fogadták el a Ráckevei Aqualand meghívását egy kötetlen strand partira. A hírességek közül többen a családjukkal érkeztek, míg mások barátaikkal együtt élvezték a strand adottságait. Dopeman párjával és tündéri kislányukkal, Fannyval, Budai Zsuzsi is párjával és annak négy gyermekével érkezett. Somló Tamás az egyik legjobb barátjával, Charlie-val inkább a kulináris örömöknek hódoltak a pancsolás helyett. Kustánczi Lia, Baronits Gábor, Széles Iza, Nkuya Sonia, Szecsődi Karcsi, Fésűs Nelly, Brasch Bence, Völgyi Zsuzsi önfeledten csúszdáztak egész délelőtt. 

A véget nem érő kánikulában hazánk sztárjai örömmel fogadták el a Ráckevei Aqualand meghívását egy kötetlen strand partira. Dopeman párjával és kislányával, Fannyval érkezett. Teljes harmónia volt érezhető a kis családon, Fannyt mindenki imádta, de ez nem is lehet véletlen, hiszen a tündéri kicsi lány kedvességével elvarázsolta a strandolókat.


Képek: Weber Zsolt

Budai Zsuzsi először jelent meg a nyilvánosság előtt négy nevelt gyermekével. A kis csapaton látszott, hogy nagyon összeszokott társaság, Zsuzsit imádják a srácok.

A strandolók legnagyobb örömére a két ikon, Somló Tamás és Charlie is ellátogattak a rendezvényre, de ők a medencék helyett inkább fagylalttal hűsítették magukat.


A két bombázó, Fésűs Nelly és Kustánczi Lia örömmel vett részt a Völgyi Zsuzsi által vezetett vízi játékokban, melyben a meghívott tinisztárok is teljes erőbedobással küzdöttek.

A kötélhúzó versenyben Dopeman magabiztosan, egyedül szállt szembe a sztárlányokkal, akik fölényesen megverték a nagyszájú rappert!


Nkuya Sonia, Széles Iza, Szecsődi Karcsi, Baronits Gábor és Brasch Bence kipróbálták az összes csúszdát és egy rögtönzött versenyt is kezdeményeztek, ki ér le legelőször a legnehezebb pályán.

A sztárok késő délutánig élvezték a rövidke nyaralást, hiszen minden adott volt a pihenéshez. A napsütés, a jó hangulat, a medencék és a csúszdák egyaránt segítették a teljes kikapcsolódást.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4064 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x