Lola felgyújtotta a haját!
Címlap / Showbiznisz / Lola felgyújtotta a haját!

Lola felgyújtotta a haját!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-28

Nehéz elképzelni a tini sztárt lángoló hajjal, pedig egyszer tényleg megtörtént az eset: Lola egy mécsessel gyújtotta fel a frizuráját. 

"Ahogy öregszik az ember, egyre jobban elkezd odafigyelni magára, így az utóbbi egy évben már én is jobban meggondolom, hogy mit eszem, és hogy mit kenek magamra. A haj szerintem nagyon fontos, mert eléggé igénybe van véve egy-egy fellépés alkalmával, főleg nálam!" - meséli a tabutv.hu riporterének Lola, aki egy budapesti bio fodrászat megnyitóján beszélt a sokszorosan megkínzott hajáról.

A tini sztár fiatal kora ellenére már szinte minden lehető módon sanyargatta a séróját. "Volt már kék, lila és mindenféle színű hajam, szőkítettem is, persze le is tört, de volt, hogy fel is gyújtottam!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Lola, akinek anno sztárok társaságában kapott lángra a haja.

"Egy nagyon jó buliban voltam, hátradőltem egy kicsit a pultra, hogy megtámaszkodjak, dobtam egyet a hajamon, de ott volt a mécses, amibe beleért a frizurám. Épp a Zimány Lindával beszélgettünk, aki megkérdezte, hogy mi ez a fura szag?! Aztán kiderült, hogy a hajam ég..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, aki ezután tökéletesen rendbe hozta az égés okozta sérüléseket. A Tabu Tv videójában Lola a nyári fesztiválok extrém élményéről, és a szingliségről is mesél!Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4639 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x