Baronits Gábor szakított, de Miamiba utazik!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Baronits Gábor szakított, de Miamiba utazik!

Baronits Gábor szakított, de Miamiba utazik!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-25

A Jóban Rosszban sztárja alávetette magát barátnője akaratának, és a távkapcsolat sötét következményeit megelőzve kimondták a szívfacsaró nemet. 

 

Rendezvénynaptár
"Most nincs úgy senkim igazából... Három hete vége lett a kapcsolatomnak, mert nem úgy alakult a dolog, ahogy szerettük volna. Már két hete nem is beszéltünk, de szerintem később beszélő viszonyban leszünk!" - meséli a tabutv.hu riporterének Baronits Gábor, aki nem szerette volna, ha véget ér a kapcsolata. A szakítás oka egyébként az volt, hogy a színész és a barátnője túl messzire költöztek egymástól, amit a pár lány tagja szerint már nem bírt volna ki a szerelmük.

"Igazából semelyikünk nem szerette volna, hogy vége legyen, csak egyszerűen így alakult..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Jóban Rosszban sztárja, aki a nyarat barátokkal tölti majd, és talán a tengeren túlra is ellátogat. "Őrületes nagy bulik, móka és kacagás lesznek, ugyanis van öt hét szabadságom a sorozatban, és aktuális színházi szerepem sincs" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Baronits Gábor.

Ungár Anikó fia a vakáció alatt valószínűleg Miamiba is elutazik majd, hiszen az egyik közeli rokona ott él, és nagyon szeretne vele találkozni. "Kihívott az unokatestvérem Miamiba, ugyanis ő ott lakik, és csak a repülőjegyet kellene fizetnem. Gondolkodom még rajta, de hogy ha lesz szabad két hetem, akkor kimegyek... az nagyon jó lenne!" - tette hozzá az internetes sztártévé videójában a színész.
 
 
[ 3688 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x