Kustánczi Lia flörtölget
Címlap / Showbiznisz / Kustánczi Lia flörtölget

Kustánczi Lia flörtölget

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-01

Az énekessé avanzsált Playmate szeptemberben repül el nyaralni a barátokkal és a leendő szerelmével, de egyáltalán nem biztos, hogy addig bepasizik. 

Kustánczi Liát pont egy sms csata közepette találta meg a Tabu Tv stábja. A Playmate épp a szeptemberi nyaralását egyeztette le a csajokkal, de még az is meglehet, hogy egy férfi is velük tart. "Mindenki hozhat mindenkit. Van aki a párját, van aki a barátnőjét csábítja el, most még pont ennek a szervezése alatt vagyunk..." - meséli az internetes sztártévé felvételén a barna szépség.

"Ha szeptemberig nem történik valami óriási csoda, akkor csak a barátnőkkel megyek, de ha mégis valami csoda történik, akkor addig szerelembe fogok esni, és akkor már az újdonsült párommal utazom el, bár ennek az esélyét nem látom túl nagynak!" - mondta el a tabutv.hu riporterének Kustánczi Lia, aki a legutóbbi szakítása óta aktívan flörtölget.

"Flörtölgetek... Ez most abszolút szórakoztat meg feldob, főleg akkor, ha elmegyek egy szórakozóhelyre a barátnőimmel, és ez nagyon jót tesz a nőiességemnek. A kis kalandok ellenére még nem találtam meg azt a férfit, akivel a flörtölésen túllépnék" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a Kustánczi Lia. A szépségnek azonban sokkal nehezebb dolga van az átlagos nőtársainál, hiszen fontos, hogy a leendő párja elfogadja a munkájával járó sajátosságokat, és belepasszoljon az életébe.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3227 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x