Lindsay Lohant máris kiengedték a börtönből
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Lindsay Lohant máris kiengedték a börtönből

Lindsay Lohant máris kiengedték a börtönből

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-01-22

A színésznő - bár 90 nap elzárásra ítélték - kevesebb mint két hét után szabadult a Lynwood büntetésvégrehajtó intézetből. 

A Los Angeles megyei sheriff szóvivője közölte, hogy Lindsay Lohant kiengedték a börtönből és átszállították a bíróság által elrendelt elvonókúrára. A rehabilitációs kezelést a Kaliforniai egyetem (UCLA) orvosi klinikáján tartják, ahogy azt az orvosai és a bírósági szakértők is javasolták. Ezen a klinikán tudják a legjobban ellátni a drog- és alkoholfüggő Lindsay Lohant.

A bírónő eredetileg egy másik rehabilitációs intézetről határozott, de megváltoztatta véleményét, miután a sajtó megírta, hogy a szakértők nem azt javasolták.

Az ügyében ítélkező bírónő korábban azért szabott ki rá 90 nap elzárást, mert megsértette a próbára bocsátás feltételeit: nem járt rendesen az elvonókúrára. Egyben elrendelte részvételét egy újabb 90 napos rehabilitációs kezelésen.

Lindsay Lohant még 2007-ben őrizetbe vették ittas vezetés miatt, de akkor nem ítélték börtönbüntetésre, hanem próbára bocsátották.
 
 
[ 4846 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x