Charlie Sheen megúszta 30 napos elvonókúrával
Címlap / Showbiznisz / Charlie Sheen megúszta 30 napos elvonókúrával

Charlie Sheen megúszta 30 napos elvonókúrával

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A hollywoodi színész vádalkut kötött és bűnösnek vallotta magát felesége bántalmazásában. Ennek fejében ejtették ellene a súlyosabb vádakat, próbára bocsátották és elvonókúrára kötelezték.  

Charlie Sheen kapott ugyan 30 nap felfüggesztett börtönbüntetést is, de ezt nyugodtan letudhatja azzal, ha a rövid, csak három hónapos próbára bocsátás alatt nem fogyaszt drogot és nem részegedik le, illetve, ha részt vesz az elvonókúrán. Egy malibui intézetben... Szóval egy percet sem kell valójában rácsok mögött töltenie.

A TMZ.com bulvár portál szerint Charlie Sheen rendkívül elégedett volt az ítélettel és a bíróságról távozóban "rocksztárnak" nevezte az ügyvédjét.


Most, hogy lezárult a büntetőper, kezdődhet Charlie Sheen válópere, a sajtó értesülései szerint a színész és felesége már alá is írták az ehhez szükséges papírokat. A botrány pedig pont azzal kezdődött, hogy a Két pasi - meg egy kicsi sztárja Aspenben karácsonykor az ágyhoz szorította, és egy bicskát a torkának szegezve halálosan megfenyegette a feleségét, mert az bejelentette: válni akar.

Az ítélet azért is kedvező Sheennek, mert nem hátráltatja népszerű tévésorozata új évadjának forgatását. Nemrég kötött 60 millió dolláros szerződést a Warner Bros. stúdióval a következő két évadra.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2308 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x