Licitálj a sztárok dekorált egerére vagy klaviatúrájára!...
Címlap / Showbiznisz / Licitálj a sztárok dekorált egerére vagy klaviatúrájára!

Licitálj a sztárok dekorált egerére vagy klaviatúrájára!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-06-10

Számos sztár vállalta, hogy egyedi módon díszít és monogrammal lát el notebook kiegészítőket, amelyekre aztán licitálni lehet. A Notebookstore áruház lánc ajánlotta fel a bevételt a Pető Intézetnek. 

A Notebookstore áruház lánc által szervezett rendezvényen rengeteg notebook kiegészítő - notebooktáska, egér, klaviatúra, pendrive - közül választhattak a celebek. Szabadon dönthettek arról, minek a külsejét varázsolták egyedivé, és milyen kreativitással díszit fel.

Az egyedi  eszközöket, amelyet autogrammal is elláttak, árverésre bocsátják a www.notebookstore.eu/petointezet oldalon, illetve a közreműködő sztárok weboldalán. Az ismert emberek által díszített tárgyakra holnaptól egy teljes hónapig lehet licitálni, majd az így befolyt összeget augusztus 27-én adják át a Pető Intézet lakói számára, Marek Zoltán fotográfus segítségével, egy jótékonysági fotókiállítás keretében, a Griff Hotelben.


Dukai Regina

A sztárok, akik a jó cél érdekében kiadták magukból a kreativitást: Dombóvári Vanda, Hajas Laci, Polgár Kriszta, Debreczeni Zita, Dukai Regina, Vásáry André, Varga Viktor, Horváth Tamás, MCDC (Veres Robi), Végvári Eszter, Brasch Bence és az InterYou Zenekar.

A celebek zseniálisan oldották meg a feladatot, többsége nagyon kreatív volt, és szorgalmas, de voltak, akik gyorsan túl szerettek volna lenni a dolgon, mint például Horváth Tamás és csapata, a HT3, mert tovább kellett menniük egy fellépésre. Viszonylag nehezebb technikai megoldást választottak a sietségük ellenére, mert elhatározták, hogy egy klaviatúrát díszítenek fel a csapatnevüket tartalmazó felirattal, amelyeket ragasztóba szórt csillámporos megoldással valósítanak meg. Mivel nem voltak elégedettek az alkotással ugyanezt a módszert kipróbálták egy UV zöld táskán is, láthatóan kisebb nagyobb sikerrel, de a szándék a lényeg, hogy lelkesen ott voltak és hozzájárultak az adományok bővítésének lehetőségéhez.


HT3

Veres Robi végig mentegetőzött, hogy sajnos nincs kézügyessége, de mégis helytállt és aprólékosan próbálta magából a legtöbbet kihozni. Majd lefotóztuk Őket a "remekművel" és szélsebesen tovább mentek a dolgukra. Voltak, azért akik beleadták a személyiségüket a kreatív ötletekbe, mint például Hajas László, aki egy táskát díszített, természetesen póthajak segítségével. A szakmájához hűen még a monogramját is a hajakkal ékesítette.

Dombóvári Vandáról volt a leglelkesebb. Ahhoz ragaszkodott, hogy aprólékos munkával a lehető legkreatívabb oldala megmutatkozzon művében, egy nagyon kedves és vidám tájképet produkált, amiben teljes mértékben átjön sugárzó, vidám személyisége. Polgár Kriszta a hobbiját mutatta be a művében, hiszen pókerkártyákat rajzolt, amely kidolgozottságából teljesen átjött aktuális szenvedélye.


Hajas László

Debreceni Zita kislányos énjét mutatta meg: kék kristályszemű, aranyszínű, nyúlszerű édes figurát rajzolt egy táskára. Brasch Bence a hölgyek kedvében akart járni valószínűleg, amikor egy "baba" rózsaszínű egeret díszített napsárga virágmotívumokkal és aranyos szemeket is adott, úgy, ahogy az egy egérnek jár és persze autógrammal is ellátta.

Vásáry André némi segítséggel a hozzáértő szakemberrel együtt az eredetileg Zimány Linda testét ékesítő Swarovski köveket használta fel a neve kezdőbetűjének ékeként. Varga Viktor egy laptop táskára rajzolt egy "Viktor halat" – aranyhal csirkelábakkal,uszony helyett. Dukai Regina egy egeret monogramozott, de nem egyszerű módszerrel, mert aranyporral dolgozott, míg az Inter You zenekar egy táskára festett absztrakt arcot lelkesen.


Brasch Bence

Mindenki jó hangulatban és örömmel járult hozzá a kezdeményezés sikeréhez és remélhetőleg a rajongok is örömmel tesznek felajánlásokat a nehéz sorsú gyerekeknek az egyedi tárgyakon keresztül! Mindenkinek köszönjük, aki bármi módon is segít és hozzájárul!
 

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 7515 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x