A No Thanx új énekesének nem lehet barátnője!
Címlap / Showbiznisz / A No Thanx új énekesének nem lehet barátnője!

A No Thanx új énekesének nem lehet barátnője!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-14

Bihal Roland szerint egy együttes frontemberét sokkal jobban csípik a rajongók, ha nem egy bomba nővel sétál végig az utcán, hanem elérhetővé válik mindenki számára. 

Skrapits Erik tavaly adta át a helyét Bihal Rolandnak, aki nem csak azt imádja, hogy a No Thanx-ben énekelhet, hanem azt is, hogy emiatt sokkal nagyobb ismertségre tett szert, mint korábban. "Megismernek szórakozóhelyeken, és mindig akkor kapnak el, amikor a legjobb állapotomban vagyok, ugyanis szoktam inni, ami szerintem 22 éves korban egyáltalán nem gáz!" - meséli a tabutv.hu riporterének a fiatal énekes, akit a buli helyekre nem csak az alkoholmámor, hanem a lány rajongók is üldöznek.

"A lányoknak szórakozóhelyeken felcsillan a szemük és van egy kis tűzlobogás, mert megpróbálják követni, hogy hová járok bulizni. Még nem találtam meg az igazit, de az pozitív, hogy most sokkal jobban felfigyelnek rám, mint eddig!" - mondta el az internetes sztártévé riportjában a No Thanx énekese, akit hiába követnek a lányok, nincs túl sok esélyük komolyabb kapcsolatra.

"Nem szabad, hogy barátnőm legyen! Szerintem a lányoknak sokkal jobban tetszik, ha egy énekes egyedülálló. Ilyenkor sokkal elérhetőbb vagyok, mintha végigsétálnék az utcán egy bomba nővel... Ettől függetlenül, ha lenne párkapcsolatom, azt természetesen felvállalnám, de most inkább a zenélésre koncentrálok, mint erre!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Bihal Roland.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3612 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x