Kefir házasságot tervez, de még nem kérte meg a szerelme...
Címlap / Showbiznisz / Kefir házasságot tervez, de még nem kérte meg a szerelme kezét!

Kefir házasságot tervez, de még nem kérte meg a szerelme kezét!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-29

Az énekes és barátnője habos-babos álomesküvőt szeretnének, azonban a pár hím tagja még a gyűrűt sem húzta fel a szerelme ujjára. 

"Augusztus 12-én lesz négy éve, hogy együtt vagyunk, és ezt meg is ünnepeljük a szokásos módon, ahogy mindig is szoktuk. Minden évben visszamegyünk arra a helyre, ahol először láttuk meg egymást, és ez nem lesz másként idén sem!" - meséli a tabutv.hu riporterének Kefir kedvese, Erika.

"Nagyon szeretem meglepni a párom, örülök, ha Ő örül, viszont ez az augusztus 12. mindig olyan rettenetesen, kacifántosan, nehezen jön ki, hogy meg kell küzdeni a boldogságunkért!" - mondta el az internetes sztártévé riporterének a V-tech egykori énekese.

Az első találkozás felelevenítéséhez egyébként nem kellene túl messzire menni, de a győri randi helyszínének megközelíthetősége baráti találkozók, családi programok, esküvők, vagy fellépések miatt válik kritikusan nehézzé. "Nekünk azért idén még nem lesz esküvőnk ezen a napon!" - nevet fel a Tabu Tv internetes videójában Kefir, aki ennek ellenére már jó ideje kacérkodik a házasság gondolatával.

"Abban egyetértünk, hogy mi egy habos-babos, óriási álomesküvőt szeretnénk templomi szertartással..." - meséli Erika, azonban konkrét tervekről még nem tudnak beszámolni a fiatalok. "Még nem kértem meg a kezét, de ha megteszem, akkor az sem lesz olyan egyszerű. Biztos, hogy nem a Petőfi Sándor utcán fogok letérdelni, hanem majd kitalálok valamit!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kefir.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3404 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x