Puskás Peti szereti ha kritizálják, csak nem bírja
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti szereti ha kritizálják, csak nem bírja

Puskás Peti szereti ha kritizálják, csak nem bírja

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

A fiatal színész gyakran megkéri az édesapját, hogy alkosson véleményt egy-egy szerepléséről, de ennek általában vérre menő vita a vége. 

"Apu a legfőbb kritikusom. Most is itt volt, megkértem, hogy vegye fel a történéseket, mert szeretem visszanézni magam, hogy hogyan szól a produkció. Apunak egyébként nem mindig van igaza a kritikáival, de talán nem is kell, hogy mindig igaza legyen... Jó az, ha van egy külső szemlélő, mert velem is előfordult már, hogy azt hittem, hogy egy fellépés eleje nagyon rossz volt, a vége meg katartikus, és a felvételről pont a fordítottja derült ki!" - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti, akivel a Robin Hood musical próbáján beszéltünk a kritika fontosságáról.

Mindennek ellenére a Megasztárból a Jóban Rosszban-ba, majd a színházakba dobbantó Puskás Peti gyakran olyannyira nem fogadja el édesapja véleményét, hogy drámai csatát vívnak egymással.

"Iszonyat veszekedések szoktak otthon lenni emiatt. A legdurvább akkor volt, amikor egyszer együtt léptünk fel apukámmal, elkezdtük próbálni a számot, és mindez akkora családi veszekedést okozott, hogy csodálom, hogy megmaradt épségben a lakás" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Puskás Peti, aki ilyenkor rendszerint egyedül marad a szülői vitában.

"Anyukám és a tesóm is kimenekül, a macska meg csak úgy rohangál. Egyébként később mindig elmúlik az ilyen vita, csak egyetlen előadó sem szereti, ha kritizálják, mert ez lelkileg érinti és feldúlja!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a színész.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1792 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x