Baby Gabi össze-vissza eszik
Címlap / Showbiznisz / Baby Gabi össze-vissza eszik

Baby Gabi össze-vissza eszik

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Az énekesnő a bio fodrászszalonja miatt nem él mostanság teljesen bio életet, de hamarosan minden a helyére rázódik az életében. 

"Szeptembertől nagyon-nagyon sok dolgom lesz, úgyhogy talán valahogy osztódom majd. A fodrászszalon is sok időt elvett mostanság az életemből, de ez csak most van így a nyitáskor, mert egyébként ha itt minden beállt a helyére, akkor tízkor ágyba kerülök majd, és alszom is, aztán pedig egészen normális időben, hét-nyolckor kelek!" - meséli a tabutv.hu riporterének Baby Gabi, akinek nem csak az alvóideje borult fel fenekestül a bio hajra vágyók miatt.

Az énekesnő már hónapok óta nem volt edzőteremben sem, és a táplálkozása is borzasztóan rendszertelen. "Az edzés hiánya annyira nem zavar, mint amennyire régen zavart, de azért kell, mert ha nem figyelek oda, akkor könnyen feljönnek a kilók. Ezen kívül össze-vissza eszem, csak bekapok valamit, és ez rajtam azonnal meglátszódik..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Baby Gabi, aki reméli, hogy az elkövetkezendő egy-két hónap elég lesz arra, hogy összeszedje magát.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3441 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x