Mr. Bikicsunáj szennyvízhálózatot építene
Címlap / Showbiznisz / Mr. Bikicsunáj szennyvízhálózatot építene

Mr. Bikicsunáj szennyvízhálózatot építene

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

A katasztrofális angoltudásával ismertté vált Szarka László is indulna a polgármesteri székért a falujában, már programja is van! 

 

Amikor a 40 éves Mr. Bikicsunáj épp nem a TV2 stúdiójában dalolja azt a bizonyos nótát, akkor Ököritófülpösön biztonsági őrként védi a védeni valót, de úgy tűnik, hogy megunta a vagyonőri munkát, és nagy terveket szövöget: polgármester akar lenni.

"Jelöltetni akarom magam, de ez attól is függ majd, hogy mennyi kopogtató cédulát sikerül összeszedni. Remélem, hogy a falu lakosságának a nagy százaléka mellettem voksol, de majd meglátjuk a sikert!" - meséli a tabutv.hu riporterének az Alphaville Big In Japan című számának refrénjét kacagtató bakikkal éneklő Megasztáros.

"A polgármesteri programom nagyon sokrétű, van ott mit csinálni! Nagyon fontos lenne a közmunka program fejlesztése, szennyvízhálózat és utak kiépítése, illetve ifjúsági sportlehetőségek megteremtése és a tánccsoport támogatása" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Mr. Bikicsunáj, aki konditermet is szeretne létesíteni Örökítőfülpös lakóinak.

Szarka László már régóta polgármester szeretne lenni, de csak most jutott el odáig, hogy ezt közhírré tegye. "Eddig nem lett volna meg az emberek támogatása, de most már elég sok ember ismer az országban, és talán a falu javára válthatnám a hírnevet!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szarka László, aki olyannyira nem a fizetésért vállalná a falu vezetését, hogy jótékonysági célokra még le is mondana a kézhez kapott pénzének egy részéről.
 
 
[ 1282 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x