Judy Nero és Alexa Diamond egy pár?!
Címlap / Showbiznisz / Judy Nero és Alexa Diamond egy pár?!

Judy Nero és Alexa Diamond egy pár?!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-03-20

A két ex-pornósztár egy internetes közösségi oldalon jelölte házastársnak magát, de szerintük csak vicc az egész. 

Manapság egyre több újságíró használja forrásként az internetes közösségi portálokat, így nem csoda, hogy óriási hírek keletkeztek abból, hogy a Facebookon Judy Nero és Alexandra Diamond férj és feleségként tüntették fel egymást.

"Még a mai napig ezek az adatok vannak fenn, de a hírről remélem mindenki tudja, hogy hülyeség. Gondoltunk arra, hogy ma nem fogunk semmit mondani, mert akkora sztárok vagyunk, hogy ha valakit érdekel a magánéletünk, akkor az vegye meg..." - nevet fel a tabutv.hu videójában Judy Nero, aki csak nevet az újságírók kérdésein.

"Mindenkinek a fantáziájára bízzuk, hogy miket szoktunk esténként csinálni. Egyébként ha nagyon érdekel valakit, akkor együtt szoktunk filmet nézni, pattogatott kukoricát sütünk és hülyéskedünk, hiszen Ő az én férjem... Ő hordja a nadrágot!" - mesél a mindennapokról Alexandra Diamond, aki már időtlen idők óta ápol jó barátságot a szintén ex-pornósztár Judy Nero-val.

"Még mielőtt leszbikusnak állítana be az egész ország, csak annyit szeretnék mondani, hogy hülyeség az egész. Ezen a közösségi oldalon az egyik héten özvegyek vagyunk, a másik héten bonyolult kapcsolatban élünk, de mégis mindenkinek most csak az tűnt fel, hogy mi házastársak vagyunk... mindenkinek csak a hülyeség kell!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Judy Nero.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4335 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x