Mr. Bikicsunáj gyerekeinek már nem szólnak be a suliban
Címlap / Showbiznisz / Mr. Bikicsunáj gyerekeinek már nem szólnak be a suliban

Mr. Bikicsunáj gyerekeinek már nem szólnak be a suliban

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-13

Kiderült, hogy az idei Megasztár által termelt első celeb már nem él együtt a feleségével, a gyermekeit pedig folyamatosan támadták a szöveghibás dal miatt az iskolában. 

 

Szarka László, alias Mr. Bikicsunáj még sohasem írta be a nevét a google-be, de tudja, hogy a mai napig rajongók milliói nevetnek fel harsányan, amikor meghallják a TV2 tehetségkutatójában magyarosított angol szöveggel félreénekelt Alphaville dalt.

"Nagyon örülök az ismertségnek, fantasztikus érzés, de derült égből villámcsapásként ért a dolog, hogy a szöveghibák ellenére az embereknek mégis ennyire tetszik amit csinálok!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bikicsunáj Boy, akivel az egyik fellépése előtt beszélgettünk.

"Nem azt mondom, hogy túlságosan jól jövedelmezők ezek a haknik, de egyenlőre jól meg lehet belőlük élni. Nagy összegekben nem kell gondolkodni, én egy reális, olcsó árat kérek a fellépésekért..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szarka László, aki már évek óta elvált a feleségétől.

"A család is örül a sikernek. A feleségemmel már nem élek együtt, de ennek ellenére is érték őket kritikák eleinte. Mikor elkezdődött az internetes rajongás, és elterjedt a Bikicsunáj láz, akkor megbarátkoztak a gondolattal, és most már abszolút örülnek neki!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekes, aki azt sem rejti véka alá, hogy a gyermekeit az iskolában is támadások érték a "ciki" produkció miatt. "Eleinte előfordult, hogy támadták őket, de ez előfordul ilyen dolgoknál... van ilyen!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Szarka László.
 
 
[ 1571 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x