Müller Attila külföldre költözne
Címlap / Showbiznisz / Müller Attila külföldre költözne

Müller Attila külföldre költözne

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-30

A műsorvezető komolyan gondolkodóba esett, hogy ősztől új lakhelyet keres magának a világban. 

Müller Attila nemrég két hetet töltött egy barátjánál Spanyolországban, aki már évek óta ott dolgozik, és az ott eltöltött néhány nap alatt teljesen átértékelte a hazánkhoz való viszonyát.

"Ott teljesen más az egész életritmus. Az emberek lazábbak, és nincs az általános negatív közhangulat, ami nálunk érezhető... Kinn lehet, hogy egy fillérje nem volt az embernek, de sütött a nap, ott volt a pálmafa, és annyit legalább összekéregetett meg összezenélt, hogy megéljen!" - meséli a tabutv.hu riporterének a Rise FM műsorvezetője.

"Nem szólnak bele, hogy mit csinálj! Ha leülnék, kitenném a kalapomat, és elkezdenék jazz zenét játszani, akkor meglenne a napi betevő falatom... Ha már úgysem tudok egyről a kettőre jutni, akkor miért ne olyan helyen, ahol egy új életet kipróbálhatok, és egy érdekes közegben lehetek. Egy kicsit nehéz helyzetben vagyok most pont ezért, mert idén nyáron még biztos itt vagyok Magyarországon, de lehet, hpgy ősztől egy kicsit nézelődök a világban. Úgy vagyok ezzel az egésszel, hogy most van esélyem a kalandozásra, 40-50-60 évesen már nem vágnék neki!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Müller Attila, aki lehet, hogy hamarosan itt hagyja a szülőhazáját.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 3372 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x