Judy Nero: Én tudok énekelni!
Címlap / Showbiznisz / Judy Nero: Én tudok énekelni!

Judy Nero: Én tudok énekelni!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-05-28

Judy Nero új babérokra tör, ezúttal az énekléssel próbálkozik. Barátnője, Alexa Diamond szerint elég kritikusak egymással, de neki nagyon tetszik Judy új dala. 

Judy Nero a többi ex playmate-hez és ex pornóshoz hasonlóan, szintén a zenei karrierrel próbálkozik. Nem szeretné azonban, ha beskatulyáznák, mert ő tanult énekelni, ezért egyáltalán nem tart attól, hogy nevetségesé teszi magát. Judy a Tabu Tv riporterének elmondta: szerinte a szám remekül sikerült.

- Nagyon-nagyon jó lett szerintem a dal, és nem azért, mert az enyém. Annyit szeretnék elmondani, hogy nem szeretnék beskatulyázott kis lányka lenni, hogy playmate, meg pornós, és úristen ez is énekel, meg nem is tud énekelni... – fejtette ki az internetes sztártévé riportjában az énekes ex pornós.

Az új karrier ötlete nem Judy Nerótól származik: két híres dj kérte fel a produkcióra, és mint mondja, nagyon is tud énekelni. Judyék csak akkor álltak színpadra a produkcióval, amikor már külföldi producerek is elismerték, hogy rendben van, és mehet.

- Én tanultam énekelni, én tudok énekelni, és nem én akartam énekelni, hanem két nagyon-nagyon híres dj keresett meg és kért fel engem. Nem szeretnék nevetséges bikicsunáj lenni - Mondta a Tabu TV riportjában az explaymate.

A számhoz videoklip is készül augusztus közepén. Judy nem árulta el, hogy hol és mikor, de annyit megemlített, hogy a kliphez keresik a hasonmását. A felhívásra a judynero-menedzsment.blog.hu című oldalra várja a fekete hajú, barnaszemű jelentkezőket.

- Legyen ennyire pösze, ennyire bolond, fekete hajú és barnaszemű - jegyezte meg nevetve, az újdonsült énekesnő. Az ex pornós hozzátette, hogy a klip modern és vidám hangulatú lesz, és a férfiak nagy bánatára, ő egyáltalán nem fog vetkőzni benne. Egyelőre még nincsenek tervei, kapott egy ajánlatot, amit elfogadott, és nagyon jól érzi magát a jelenlegi szituációban. Azt semmiképp sem szeretné, hogy kikezdje a zenei szakma, ennek érdekében nem veri nagydobra a dolgot.

- Csinálom a dolgom, majd megjelenik a videoklip, tetszik, akinek tetszik, különösebben nagy promóció nincs előtte. Én nem nyomulok, majd megtalálnak, ti is itt vagytok – mondta el a Tabu TV riportjában Judy, aki komolyan hisz az énekesnői karrierben.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 4140 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x