Tóth Gabi sárga gazt kapott a pasijától
Címlap / Showbiznisz / Tóth Gabi sárga gazt kapott a pasijától

Tóth Gabi sárga gazt kapott a pasijától

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-08-09

Roli egy vagányul romantikus fiú, így nem csoda, hogy még soha az életben nem vett virágot az énekesnőnek. 

Tóth Gabi celebek társaságában készült a minap az egyik sportmárka futóversenyére, ahol kivételesen párja mellett izzadt a futópadon. "A sport nagyon közel áll hozzám, viszont a futás nagyon monoton nekem. A félmaratont sem fogom valószínűleg lefutni csak azért, hogy azt mondhassam, hogy megcsináltam, maximum annyit futok majd le belőle, amennyi jól esik!" - meséli a tabutv.hu riporterének az énekesnő.

"A páromra nagyon büszke vagyok, mert Ő minden reggel fut a Duna parton, de ha én egyáltalán velük is tartok, akkor nem futok, hanem biciklizek mellettük" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Tóth Gabi, aki ennek ellenére rengeteg időt tölt együtt Rolival. "Nagyon szeretünk kirándulni, bulizni vagy sétálni, viszont a párom nem az a csöpögős romantikus alkat. Nem szeretem a túl romantikus pasikat, de a maga módján Ő is nagyon aranyos" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Tóth Gabi.

Az énekesnő egyébként nem is bánja, hogy a szerelme csak amolyan vagányul romantikus típus, hiszen ebből sok vicces helyzet kerekedik a kapcsolatukban. "Egyszer szedett nekem egy sárga gazt a földről, de bokrokról is szokott letépni leveleket... ilyenkor én tudom, hogy Ő azért akarja adni, mert szeret, de tudom, hogy soha nem fog nekem virágot venni a boltban, mert nem olyan típus!" - meséli az utcáról beszerzett ajándék virágok történetét Tóth Gabi, aki valamelyik reggel például piros arannyal díszített reggelit kapott Rolitól.
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2044 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x