A szüzességét árusító lány az ombudsmanhoz fordult
Címlap / Showbiznisz / A szüzességét árusító lány az ombudsmanhoz fordult

A szüzességét árusító lány az ombudsmanhoz fordult

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A világsajtó is egyre többet foglalkozik azzal a fiatal magyar lánnyal, aki a tabutv.hu árverésén próbálja meg értékesíteni az ártatlanságát, azonban a The Sun a tényeket durván elferdítve hozott le róla egy írást. 

"Már az összes kontinensen elterjedt a hír, miszerint el szeretném adni a szüzességem. Már egy indiai és egy török tévé is foglalkozott az üggyel. A videókból nem értettem semmit, de azért a nevemet és a blog címemet kihallottam belőle. Megkerestek Leningrádból, Nigériából, Ausztráliából és a tengeren túlról is emberek, akiktől mind pozitív visszajelzést kapok!" - meséli a tabutv.hu videójában Miss Spring, akivel azonban nem csak pozitív dolgokat művelt a világsajtó.

Tavasz kisasszony nemrég interjút adott a News of the World tudósítójának, ennek a hírnek a kapcsán pedig a The Sun lehozott egy teljesen kacsa cikket. "Azt írták, hogy 67 millió forintnak megfelelő dollárért már el is adtak egy brit férfinek, ez pedig teljesen nonszensz..." - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Miss Spring, aki a brit lap állítása ellenére még augusztus 25-én éjfélig várja a licitálókat az internetes sztártévé weboldalán.

"Először felhívtam a brit konzulátust Magyarországon, hogy ilyenkor mi a a teendő, de azt válaszolták, hogy Ők nem jogi iroda, és hasonló választ kaptam az Egyesült Királyságban lévő magyar konzulátusnál is. Ezután felhívtam a jövő nemzedéke ombudsmanját, Fülöp Sándor urat, de Ő is csak jót mulatott a történetemen, úgyhogy mindenki elzavart!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Miss Spring, aki ezután jogi úton próbálja érvényesíteni az akaratát.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2342 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x