Előkerült Benkő Dániel ikertestvére!
Címlap / Showbiznisz / Előkerült Benkő Dániel ikertestvére!

Előkerült Benkő Dániel ikertestvére!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-09-25

Ha talán nem is a szó legszorosabb értelmében, de két "jó testvért" ismerhettünk meg a lelkiekben és kinézetben is hasonló Benkő Dánielben, és "Benkő Bélában"... 

Benkő Dániel a Deák téren, a Tabu Tv segítségével találkozhatott hasonmásával, Bélával. "Szép lehetek, ha így nézek ki, mint Te!" - kiált fel az RTL Klub sztárja az internetes sztártévé felvételén, amikor megpillantja azt a hajléktalant, aki valóban kísértetiesen hasonlított Dánielre.

"A szakállunk, a férfiasságunk és a sörünk is közös bennünk. Egy egyszerű állampolgár vagyok, aki kedveli a Benkő Dánielt, és alkatomból kifolyólag gondoltam, hogy egyezik a külsőnk" - meséli a tabutv.hu videójában Béla, aki némi borotválkozás, és egy magas sarkú felvétele után szinte összetéveszthetően hasonlítana a feleségkereső sztárra.

"Van egy intellektuális koponyád, hiszen neked is hosszúkás a fejformád, mint nekem, az orrunk is hasonlít, hát még a szerénységünk... vannak közös vonásaink!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő Dániel, aki reméli, hogy jövő hónap elején még több hasonmással találkozik majd. A Budapesti Egyetemi és Főiskolai Fesztiválon szeptember 9-én minden hírességnek öltözött szórakozni vágyó ingyen bulizhat, és még meglepetésekben is lesz része.

Benkő Dániel még azt is kilátásba helyezte, hogy a rendezvényen az alkalmi barátjával mulat majd. "El tudom képzelni, hogy leülünk egy kocsma asztalhoz és kvaterkázunk, mert az öltözködése ellenére Ő agyilag azért ott van és tiszta a tekintete" - fejtegeti Béla értékeit Benkő Dániel, aki a találkozó végén egy könyvvel is megajándékozta az "ikertestvérét".Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2680 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x