Benkő Dániel tudja, mi a gond a Való Világgal!
Címlap / Showbiznisz / Benkő Dániel tudja, mi a gond a Való Világgal!

Benkő Dániel tudja, mi a gond a Való Világgal!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-02-29

Az RTL Klub sztárja négykézláb rohanna be a Való Világ villájába, viszont egy problémája azért van a műsorral és a szerkesztőkkel. 

"A tapasztalatok alapján a Való Világ egy ütős dolog tud lenni, és az internettel közösen nagyon fel lehet tupírozni a dolgot, de egy problémám azért van ezzel az egésszel!" - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő Dániel. A feleségkereső show sztárja szerint gyalázatos, hogy az előző szériák kb. 40 versenyzőjéből mára csupán két ember maradt fenn a médiában, így szerinte ki kellene találni valamit, hogy a valóságshow hősök még tovább sztárok maradhassanak.

"Azok is eltűntek, akik megnyerték a játékokat, hiszen valószínűleg nem voltak olyan jelentőségteljes médiafigurák, és elhasaltak. Aki tényleg számít valamit, az bármilyen körülmények közt csúcsra jut ebben a gagyi világban" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Benkő Dániel, aki szerint ha valaki már egyszer bohóccá válik, akkor annak illik a legnagyobb bohócnak lennie.

A meztelen lantos azt tanácsolja a Való Világ szerkesztőinek, hogy olyanokat válogassanak a produkcióba, akik merészek, felvállalják magukat, bátrak és igazi figurák. "A főszerkesztője nem lennék a műsornak, azonban a producerkedést és a műsorvezetést én csinálnám a legjobban. A terveim szerint én majd a magam műsorának leszek a műsorvezetője, de ezt is kiráznám a kisujjamból..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő Dániel.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 2275 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x