Kovács Kokó István durván öregszik!
Címlap / Showbiznisz / Kovács Kokó István durván öregszik!

Kovács Kokó István durván öregszik!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Az ex-öklöző radikális változást érez az egész testén: hullik a haja, több időbe telik a reggeli futás, fáradékonyabb és hamarabb megfájdul a feje egy könnyed borozgatás után. 

Kovács Kokó István sikersorozata után visszavonult a profi sportélettől, és jelenleg vállalkozóként dolgozik, ami a fizikumán is meglátszik.

"Az egészségmegőrzés és ezen belül a sport mindig kiemelkedően fontos volt az életemben, ma pedig aztán különösen, mert negyven éves lettem a napokban. Tizenévesen még eszembe sem jutott, hogy egy orvos telefonszámát mindenképp el kell menteni, vagy vigyázni kell egy-két pohár borral, mert másnap fejfájással ébred az ember, de ma már azért gyakoribbak ezek a problémák!" - meséli a tabutv.hu riporterének a híres ökölvívó, aki mindent megtesz annak érdekében, hogy az öregedés ellenére a lehető legjobb formába hozza magát.

"Régen ugye azért kellett egészségesnek maradnom, mert a sportteljesítmény miatt nem lehettem beteg, ma pedig azért, hogy egyáltalán fel tudjak kelni, és el tudjak indulni itthonról. Ha csak a hajamat megnézzük egy húsz évvel ezelőtti önmagamhoz képest, az már maga egy árulkodó jel, de lényegesen nehezebben pihenem ki magam, és a szokásos futó táv sem megy már az eddig megszokott idő alatt... minden teljesítményem szép lassan leépül!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kovács Kokó István, aki szerint ennek ellenére még mindig egészségesebb egy átlagembernél.

Kokó nagyon sok dologgal nem elégedett a mai egészségügyi állapotát tekintve. "Mára már elfogadtam, hogy nehezebben ébredek és fáj mindenem egy komoly edzés után, de abban az időszakban nagyon zavart, amikor ennek az első tünetei megjelentek rajtam. Az nagyon kellemetlen volt, amikor a fiam gyorsabban futott nálam, vagy először éreztem azt, hogy már nem tudok úgy hozzátenni egy csapatjátékhoz, mind eddig!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a médiás sportember, aki még mindig nem tett le a nagy tervéről, amely szerint 42 évesen lefutná a maratoni 42 kilométert.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 5470 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x