Freire Szilvi egyetemre megy!
Címlap / Showbiznisz / Freire Szilvi egyetemre megy!

Freire Szilvi egyetemre megy!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2021-10-19

A szépségkirálynő hamarosan már nem csak divatbemutatókon is fotózásokon, hanem az állami szférában, vagy egy-egy önkormányzatnál is megvillanthatja a tudását. 


Rendezvénynaptár
Úgy tűnik, hogy hamarosan lecserélődnek a morcos, őszes hajú hivatalnokok, ügyvédek és bírók, hiszen egyre több fiatal szépség választja magának a jogi szakmát: Zimány Linda után ugyanis most épp Freire Szilvi választotta az átlagembereknek meglehetősen száraznak tűnő hivatást.

"Szeptembertől az ELTE jogi karára fogok járni igazságügyi igazgatás szakon. Ez nem az a szokványos általános jogi kar, ami teljesen megfogott. Az itt kapott végzettséggel leginkább állami szférában lehet elhelyezkedni önkormányzatoknál, ahol a helyi törvényi előkészítés és végrehajtás a feladat" - meséli a tabutv.hu riporterének Freire Szilvi.

"Korábban közgazdászként végeztem, és már akkor is úgy gondoltam, hogy egy közgazdasági diploma mellé egy jogi elég jól hangzik, kiegészíti a kettő egymást..." - osztotta meg az internetes sztártévére klikkelőkkel a szépségkirálynő, aki a jogon kívül a képzőművészet irányába is kacsintgat.

"El tudom magam képzelni egy önkormányzatnál, de majd meglátjuk, hogy mi lesz, mert egy másik féle külföldi pozíció is van már kilátásban!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Freire Szilvi, aki a jogi szakma ellenére teljesen idegenkedik az általános ügyvédi munkától.Képforrás: Canva Pro adatbázis. 
 
[ 4002 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 

/img/hirdetes/2021/9honap_banner-300x250-logo.jpg
 

Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot

 
x