Zámbó Árpi roma gyerekekkel bokszol
Címlap / Showbiznisz / Zámbó Árpi roma gyerekekkel bokszol

Zámbó Árpi roma gyerekekkel bokszol

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

A Tabu Tv az Edőcs István Ökölvívó Egyesület bokszedzésén talált rá Zámbó Árpira, aki őszintén beszélt az öklözéssel való szerelmetes kapcsolatáról. 

Zámbó Árpi épp 10-15 éves hátrányos helyzetű roma gyermekekkel öklözött, amikor az internetes sztártévé stábja megérkezett az Edőcsösök edzésére.

"Már a Jimmyvel is űztük ezt a sportágat, és gyermekkorom óta jártam le különféle sportegyesületekbe bokszolni. Igaz, hogy nem vagyok egy Cassius Clay, de valahogyan megfogott ez a mozgás, amire egyébként is nagyon szükségem van!" - meséli a tabutv.hu riporterének a férfi, aki boldogan edz Buga Kálmán és a többi edző segítségével.

"45 deka császárszalonnát felvettem a hasamra, úgyhogy nagyon muszáj lefogynom, de közben egy olyan embert ismerhettem meg a személyi edzőm, Kálmán személyében, aki egy nagyon kiváló sportegyesületet hozott létre. Csak buzdítani tudok mindenkit, hogy látogassa meg ezt a helyet, mert nagyon jo a hangulat, illetve barátok és csemeték közt lehet bokszolni" - osztotta meg a Tabu Tv internetes videójára klikkelőkkel Zámbó Árpi.

"Tudjuk nagyon jól, hogy a kisebbség mennyire hátrányos helyzetben van... Sok olyan tanulóval lehet találkozni, aki nem tudja megengedni magának, hogy ide lejárjon edzeni, de Buga Kálmán barátommal ezt közösen valószínűleg orvosolni fogjuk!" - mondta el a tabutv.hu riportjában Zámbó Árpád, aki az edzéseken kívül táplálkozási tanácsokat is kért az Edőcs István Ökölvívó Egyesület szakértőitől.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2954 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x