Ma kerül a boltokba Tóth Gabi lemeze!
Címlap / Showbiznisz / Ma kerül a boltokba Tóth Gabi lemeze!

Ma kerül a boltokba Tóth Gabi lemeze!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-29

Az énekesnő jól tudja, hogy már nem nagyon fogynak a lemezek, de azért bízik a sikerben. 

"Augusztus 27-én kerül a boltokba a lemezem. Nem szeretem elkapkodni a dolgokat, úgyhogy körülbelül egy évig készültem a cd-re, ugyanis minél jobban magaménak érzem a dalokat, annál hitelesebb lesz a végeredmény!" - meséli a tabutv.hu riporterének Tóth Gabi, aki a zeneletöltés aranykorában is úgy érzi, hogy működőképes a hazai lemezipar.

"Szerintem pont azért engedheti meg magának a mai világban egy sztár, hogy egy évig lemezt készítsen, mert nem maradunk le semmiről. Már ezek a szezonok sincsenek, sőt a lemezeladás sem számottevő, de azért én még reménykedek azokban az emberekben, akik az eredeti lemezek hívei" - mondta el az internetes sztártévé riporterének az énekesnő.

Tóth Gabinak ennek ellenére azzal sincs baja, ha a rajongói internetes letöltő programok segítségével jutnak hozzá a dalokhoz. "Megmondom őszintén, hogy az is jó promó, ha letöltik, hiszen eljönnek a koncertekre, és éneklik a dalaimat. Nem mondom, hogy jól esik, hogy letöltik, és odahozzák az írott lemezt, hogy írjam alá, de rá kellett jönnöm arra, hogy az embereknek nincsen 4600 forintja erre..." - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel az énekesnő, akinek egyébként nagyrészt eredeti lemezei vannak otthon.



Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.




 
 
[ 2261 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x