Mikóczy: ne legyenek túlzott elvárások, a mezőny jóval...
Címlap / Showbiznisz / Mikóczy: ne legyenek túlzott elvárások, a mezőny jóval erősebb a vártnál

Mikóczy: ne legyenek túlzott elvárások, a mezőny jóval erősebb a vártnál

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-12-09

Mikóczy Zoltán péntek este arról tájékoztatta a PannoniaOverdose.hu-t, hogy lova ma délelőtt a felkészítés utolsó mozzanataként futott még egy rövid sprintet. Beszámolt róla, hogy Németországban valóságos Overdose-mánia van, az őket övező szeretetbe szinte belefulladnak. Ugyanakkor óva int mindenkit attól, hogy túlzott elvárásai legyenek a vasárnapi verseny kapcsán. 

A nemzetközi sprinter élmezőny lovai ugyanis versenyről-versenyre körbeverik egymást, és ugyan a Goldene Peitsche egy Group 2-es verseny, de abban öt olyan ló is indul, akik a lóversenyzés legmagasabb osztályába tartozó Group 1-es versenyekben is megállták már a helyüket, vagy olyan formát mutattak, amivel megállták volna. Öt ló között pedig mindig akad egy, aki kimagaslik a többi közül, így nem túlzás, hogy ez lesz Overdose pályafutásának legnehezebb versenye. A mezőny az előzetesen várnál tehát jóval erősebb.

Ez a veszélyes ötös Mikóczy szerint War Artist, Amico Fritz, Smooth Operator, Triple Aspect és a közvetlenül Dózi mellől startoló Contat. Hozzátette még, hogy a pálya talaja jóval keményebb, mint Pozsonyban és Budapesten volt. Overdose a német fogadóirodáknál is favorit, ám ezt is sokkal inkább a szeretet megnyilvánulásának tartja, szerinte nincs ekkora különbség a lovak között.

(A RaceBets.com és a PferdeWetten.de fogadóirodák Overdose győzelmére 3-szoros illetve 3,2-szeres pénz fizetnek, War Artist-ra mindketten 5,5-szerest, Smooth Operator-ra 5,5- és 7-szerest, Amico Fritz-re 6- és 8-szorost, Triple Aspect-re pedig 6,5- illetve 7-szerest.)

A PannoniaOverdose.hu Mikóczy Zoltán szavaihoz annyit tenne hozzá, hogy Overdose eddigi két idei feladatát könnyen megoldotta, de Párizs óta nem indult ilyen erős mezőnyben, és még mindig nem derült ki, mennyit bír a lába a 15 hónapos kihagyás után, hiszen ennyit még nem kértek tőle, mint amennyi a vasárnapi győzelemhez kell. Menedzsmentje ezért próbálja csillapítani a túlzott magyar és most már német elvárásokat. Természetesen mint mindig, győzelemre törekszenek, de nem akarnak még nagyobb súlyt cipelni, mint amennyit a versenytitkár kiírt (59kg), s az esélyszámot is egy kicsit túlzónak tartják.

A Baden-Badeni futamokat a Sport M televízió élőben közvetíti 15.30 és 17 óra között. Overdose versenye, a 140. Goldene Peitsche az előzetes program szerint 16.35-kor startol. A közvetítést 17.30-tól megismétli a Sport 2. Szintén élőben közvetít a német ZDF, SWR és R.TV Karlsruhe, valamint a francia Equidia TV is. Aki esetleg nem tud tévéközelben lenni, az interneten két helyen is élőben nézheti a versenyt, a ZDF-en németül (http://delicast.com/tv/search:zdf/ZDF), illetve a Kincsem Park élő adásába is bekapcsolódhat, ahol az ügetőversenynapot megszakítva fogják kapcsolni Baden-Badent (mms://stream02.gtk.hu/loverseny).
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2162 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x