Csillapíthatatlan az Overdose-mánia
Címlap / Showbiznisz / Csillapíthatatlan az Overdose-mánia

Csillapíthatatlan az Overdose-mánia

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-05-31

Overdose nem csak német lapok, de a Paris Turf címlapjára is felkerült. 

Nem túlzott Mikóczy Zoltán, amikor péntek este azt mondta, szinte belefulladnak az őket övező szeretetbe, és ugyan a nemzetközi sajtónak adott nyilatkozataiban is óva int mindenkit attól, hogy lovát előre győztesnek kiáltsák ki, az Overdose-mánia csak nem szűnik, sőt!
Már a francia lóverseny napilap, a Paris Turf is címlapon foglalkozik vele, és ugyan nem tudtuk az összes német lapot átnézni, de ő szerepel a Sport Welt tegnapi számának borítóján (belül pedig ugyanúgy egy egész oldalon foglalkoznak vele,mint összes többi riválisával együttvéve). A helyi napilap, a Badisches Tagblatt sportmellékletének első oldala is vele indul, és Overdose-zal reklámozzák az idei Baden-Badeni Nagyhét ingyenes terjesztésű reklámkiadványát, ami városszerte minden üzletben, vendéglőben és sörözőben megtalálható.


Lovasa, Christophe Soumillon szombaton a francia Clairefontaine-ben versenyzett, és egy 2400 méteres Listed kategóriájú futam, a Prix Yves Lalleman megnyerésével hangolt a vasárnapi versenynapra. A televíziónézők őt kétszer is láthatják, hiszen az Overdose futamát közvetlenül megelőző, Listed kategóriájú Preis der Casino Baden-Baden-t is élőben közvetíti a Sport M, amiben az esélyes Rubianát lovagolja. Információink szerint az éjszakát ugyan még francia földön, de Baden-Badentől csupán 50 kilométerre, Strasbourg-ban töltötte.


A legnagyobb német lóverseny-bukméker, a RaceBets.com oddsai ismét változtak, Overdose győzelmére mától csak 2,4-szeres pénzt fizetnek. Mögötte már Amico Fritz és Smooth Operator következik egyaránt 6-szoros, majd War Artist 9-szeres, és Triple Aspect 10-szeres szorzóval.


Sőt, már külön fogadási lapot nyitottak Overdose szereplésére. Eszerint, 2,7-szeres pénz ér, ha helyezetlenül végez, 3,7-szerest, ha több mint 3 hosszal nyer, 3,5-szöröst, ha kevesebb mint 3 hosszal nyer, 5,5-szöröst, ha második, és ugyanennyit, ha harmadik.
 
Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 1926 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x