Kovács Kokó Istvánt nem szórakoztatja az üzletemberkedés!...
Címlap / Showbiznisz / Kovács Kokó Istvánt nem szórakoztatja az üzletemberkedés!

Kovács Kokó Istvánt nem szórakoztatja az üzletemberkedés!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-07-07

Kokó egészen néhány évvel ezelőttig csak a sporthoz értett, de mára már teljesen beletanult az üzleti életbe, és a rádiós szerkesztő-műsorvezető munkába is. 

"Szerencsére sikerült úgy megoldani az életemet, hogy annyi féle dologgal foglalkozom, hogy szinte minden napom más és más elfoglaltsággal telik. Van, amikor a Lánchíd Rádióban kell feladatot végrehajtanom, van, amikor az RTL Klubnál, van, amikor sportdiplomáciával foglalkozom, akad olyan, hogy a gazdasági életben lévő feladataim töltik ki a napomat, és néha akad időm sportolni is egy kicsit!" - meséli a tabutv.hu riporterének Kovács Kokó István, aki gyakran golfozik és focizik is a sok munka mellett.

A visszavonult öklöző az összes elfoglaltsága közül talán a legjobban a rádiós műsorát kedveli. "Nagyon szeretem a műsoromat, amely egy ötven perces teljes szabadságot ad nekem szerkesztésileg és vendég kiválasztásban is!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kokó. "A gazdasági életnek az a része, ami arról szól, hogy meg kell valamiből élni, az annyira nem szórakoztat, hanem csak azért csinálom, hogy legyen elég pénzem a többi dolog elvégzésére" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Kovács Kokó István.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.
 
 
[ 1428 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x