Magyar fiú lesz a Barcelona új sztárja?
Címlap / Showbiznisz / Magyar fiú lesz a Barcelona új sztárja?

Magyar fiú lesz a Barcelona új sztárja?

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2023-04-01

Nemrég egy magyar fiú, Farkas Norbi kapott lehetőséget az FC Barcelona csapatától egy próbajátékra, ami belépő lehet a világsztár csapatba. 

"Hat és fél éves korom óta foglalkozok labdarúgással, tizenhárom évig belső védő voltam, de már két éve csatár vagyok. Van egy menedzserem, aki kijárta azt az utat, hogy először egy orvosi vizsgálaton, utána pedig egy próbajátékon is részt vehessek az FC Barcelona B csapatában!" - meséli a tabutv.hu riporterének Farkas Norbert, aki már egy mezt is kapott a világsztárokból álló csapattól.

A 21 éves fiúnak először egy nagyon szigorú orvosi vizsgálaton kell majd megfelelnie ahhoz, hogy a második körben részt vehessen a Barcelona próbajátékán. "Szükség lesz egy doppingvizsgálatra, és számos terheléses vizsgálatra, például egy futógépen oxigénmaszkban kell majd bizonyos szinteken futni" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Norbi, akivel már az orvosi vizsgálaton is igazi sztárként bánnak majd.

"Ők fizetik a kiutazást, a szállást és az étkezést is. A külföldi próbajátékok során nagyon fontos a felkészülés. Én heti 11 alkalommal edzek, de sokkal jobban odafigyelek az étkezésekre, és a konditermet is gyakrabban látogatom. Próbálok mindent erre a célra feltenni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Farkas Norbert, akinek nem csak karrier szempontból, hanem anyagilag is óriási előrelépést jelentene, ha valóra válna az álma, és bekerülne a Barcelona csapatába.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 3172 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x