Ricsipí büntetlenül bringázik a villamos síneken!
Címlap / Showbiznisz / Ricsipí büntetlenül bringázik a villamos síneken!

Ricsipí büntetlenül bringázik a villamos síneken!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-08-10

Az Animal Cannibals egyik tagja nem csak a színpadon, hanem az utcán is laza: általában átmegy a piroson, de sokszor autók közt és villamos síneken is teker a bringájával. 

 

"Nagyon amatőr szinten gyakorlatilag mindent kipróbáltam már. Volt bmx-em, gördeszkám, a yoyozást is elkezdegettem, de én igazából a city bike-ban vagyok jó. Zseniális városi kerékpáros vagyok, két autó közt elmegyek bármikor, már több helyen vannak mindenféle sérülések a kezemen, arcomon, itt-ott..." - meséli a tabutv.hu riporterének az Animal Cannibals Ricsipíje, aki szerint a megfelelő adrenalin szinthez nem kell fél csövekben ugrálni.

A rapper persze tisztában van vele, hogy veszélyes sportot űz, de odafigyel arra, hogy ne legyen semmi komolyabb sérülése. "Okosan kell csinálni, de azért valljuk be, hogy a bringások is meg tudnak őrülni. A piros lámpa, a behajtani tilos és a záróvonal az nem annyira akadály... nem tudom, hogy ezt most látják-e olyanok is, akik mondjuk engem emiatt megbüntetnének, úgyhogy persze, hogy én soha nem megyek át soha a piros lámpán, és persze, hogy csak olyan helyen biciklizek, ahol szabad!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Ricsipí, akivel az OSG11-en beszélgettünk.
 
 
[ 3420 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
 
 ciganykartya
joskajosda
szerelmi_joslat
szinjosda
slide-tarotA Harmonet üzemeltetője az Harmopress Kft.
1999-2016 © Minden jog fenntatva
HarmoNet 1999 óta minden nőnek bejön!
x