Szabó Győző már várja az apa szerepet
Címlap / Showbiznisz / Szabó Győző már várja az apa szerepet

Szabó Győző már várja az apa szerepet

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2022-06-26

A színész egész nyáron csak pihent és wellnesselt, ugyanis hamarosan temérdek feladata lesz: újabb darabokban kapott szerepet, és ráadásul októberben a gyermeke is megszületik. 

Szabó Győzővel épp a Zimmer Feri második részének forgatásán beszélgetett az internetes sztártévé riportere, ám az elmúlt hónapokban túl sok felvételen vagy színházi próbán nem láthattuk volna, hiszen a színész egészen eddig pihent és nyaralt.

"Még van egy napom ma, meg még van kettő, és azért ez egy negyven napos forgatásban elég elenyésző dolog. Egész nyáron pihentem és nyaraltam, egy kicsit talán még el is fáradtam a nagy pihenésben... kellett egy ilyen nyarat csinálnom, mert elég erős év következik nekem. A Centrál Színházban elkezdem két hét múlva Stohl Andrással a kétszereplős darabunk próbáit, aztán pedig Ádám szerepét játszom majd Szombathelyen!" - mesél az elkövetkezendő feladatokról a színész, akinek nem csak a munkája kapcsán kell majd jobban koncentrálnia.

"A wellness és a sport nagyon ki tud kapcsolni, konditerembe viszont nem nagyon járok. Nagyon szeretek bulizni is, aki ismer, az tudja, hogy én szívesen leülök a barátaimmal meginni valamit. Eleve egy-kettő előtt nem is tudok elaludni, úgyhogy éjszakai ember vagyok, de hát miután október vége felé meg fog születni a kisfiam, ez megváltozik... Várom már!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Szabó Győző.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2188 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x