Puskás Peti visszamenne a Jóban Rosszbanba!
hirdetés
Címlap / Showbiznisz / Puskás Peti visszamenne a Jóban Rosszbanba!

Puskás Peti visszamenne a Jóban Rosszbanba!

Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2020-10-26

A színész fél éve hagyta el a TV2 sorozatának csapatát, ám már a visszatérésen gondolkodik: egy éven belül újra játszana a Jóban Rosszbanban. 


Rendezvénynaptár
"Várják, hogy egyszer majd visszajövök a rákhalászatból. Nyugodtan mondhatom, hogy nagyon hiányzik a sorozat, mert szerettem ott lenni, de hát majd meglátjuk, hogy hogyan alakul az élet. Tervezem, hogy visszamegyek, de hogy ez most fél év lesz, vagy egy év, az később eldől..." - meséli a tabutv.hu riporterének Puskás Peti.

A színésznek már csak azért is hiányzik a Jóban Rosszban csapata, mert az ott eltöltött négy-öt év alatt tanulta meg a szakma szinte minden apró fortélyát. "Nagyon hálás vagyok, hogy anno bekerülhettem oda, mert sok-sok tudást magamba szívtam, és az embereket is nagyon megszerettem. Nyilván az nem volt túl jó, amikor reggel fél nyolcra kellett bemenni, de a színészek és a stáb az egy nagyon-nagyon jó dolog volt az életemben!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Puskás Peti.

"Azt mondhatom, hogy hála a sok munkának, most anyagilag is ugyanúgy jövök ki, mint amikor a sorozatban játszottam. Akkor azért is hagytam abba, mert nem lett volna idő arra és a többi dologra is, de hát nyilván az lenne a legjobb, ha visszamennék oda, és mindenhol nyolcvankétszer ennyi pénzt keresnék... az marha jó lenne!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Puskás Peti.


 
 
[ 2723 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Jóska Jósda
Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
ciganykartya
szinjosda
slide-tarot
slide-tarot

 
x