Kovács Lázár szeretője szégyelli magát, mert hazudott!
Címlap / Showbiznisz / Kovács Lázár szeretője szégyelli magát, mert hazudott!

Kovács Lázár szeretője szégyelli magát, mert hazudott!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-03-28

Mióta kiderült, hogy Andrea csak kitalálta, hogy rátámadtak az utcán, elsőként a Tabu Tv stábjának nyilatkozott a történtekről. 

A Blikk leplezte le Kovács Lázár szeretőjét, aki nemrég azt állította, hogy két ismeretlen férfi megtámadta az utcán. Andrea akkor azt nyilatkozta, hogy valószínűleg a telefonjait keresték a nehéz fiúk, ugyanis azokban rejlik a bizonyíték arra nézve, hogy a nő nem csak egy egyéjszakás kapcsolatba került a sztár séffel, hanem huzamosabb ideig tartott a viszonyuk, amelyből később egy gyermek is született.

A napilap még ismeretlen rendőrségi informátorra hivatkozott az ügyben, azonban B. Andrea ma késő délután a Tabu Tv kamerája előtt már maga is felvállalta a hazugságot.

"Végső elkeseredésemben nyilatkoztam ezt, mert a Lázár hirtelen kidobott az albérletemből, és egyedül maradtam a kisgyerekkel. Nem számítottam arra, hogy nekem kell majd mindenről gondoskodnom, és hogy azokat a körülményeket, amiket eddig biztosított neki, azt hirtelen eltünteti!" - meséli a tabutv.hu riporterének a nő, aki korábban még azzal töltötte meg a bulvárlapokat, és jelent meg gázsit fizető tv műsorokban, hogy megverték, kirabolták, de még az apró fiúcskát is bántalmazták a nyílt utcán.

"Az ötlet az egyik pillanatról a másikra jött. Féltem tőle, hogy ki fog derülni, de az a baj, hogy már nagyon későn gondolkoztam. Amikor elmondtam az egyik újságírónak, akkor jöttem rá, hogy mégsem kellett volna, de már annyira folytak az események, hogy nem tudtam megállítani a lavinát" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Kovács Lázár volt szeretője, aki végül a rendőrségi vallomásában mondta el először az igazat, innen került a Blikk hasábjaira a sztori.

"A rendőrök teljesen megértőek voltak, a jegyzőkönyvbe is beleírták, hogy mindezt végső elkeseredésemben tettem, hogy nagyon bánom, hogy mindenkitől elnézést szeretnék kérni, és hogy nagyon szégyellem emiatt magam!" - meséli a kitaláció részleteit Andrea, aki a Tabu Tv riportja miatt Kecskemétről utazott fel a fővárosba.

A sztárséf exe elárulta, hogy Lázárral már jó ideje nem beszélt, ám azt jól tudja, hogy az ügyvédje hogyan reagált a dologra. "Ők azt emlegették fel, hogy ezek szerint akkor más dolgokban is hazudtam, ám ez nem így van. Ebben az egy dologban nem mondtam igazat, és nem vagyok notórius hazudozó, amit ha kell, akkor bizonyítani is tudok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a szőke lány, aki a két éves kisfiával, Lázárkával érkezett a beszélgetésre.

Korábban Kovács Lázárék úgy nyilatkoztak, hogy a kisfiú csupán egy egyéjszakás kaland mellékterméke, ám kiderült, hogy Andrea bizonyítani tudja, hogy a románcuk tartós volt: 2 évig voltak szerelmesek egymásba.

"Üzenetekkel tudom bizonyítani azt, hogy a Lázár két évig hitegetett engem. A bizonyítékokat meg is tudom mutatni: ebben a két telefonban vannak tárolva azok az sms-ek, amiket küldött nekem. Ezeket a készülékeket később ügyvédi letétben szeretném majd elhelyezni!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Andrea, aki azt kéri Kovács Lázártól, hogy hivatalosan is ismerje el, hogy Ő a közös gyermekük édesapja, és hogy biztosítsa, hogy méltó körülmények közt tudja felnevelni a gyermeküket.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 4011 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x