Bódi Sylvi lefogyott és 12 éve nem eszik húst!
Címlap / Showbiznisz / Bódi Sylvi lefogyott és 12 éve nem eszik húst!

Bódi Sylvi lefogyott és 12 éve nem eszik húst!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-23

A gyönyörű modell nemrég készítette el a jövő évi naptárát, ehhez kellett a fogyókúra és a szálkásodás. 

Csak kevesen tudják, hogy a gyönyörű modell már 12 éve nem eszik húst, ez idő alatt pedig szinte tökéletesre fejlesztette a vega recepteket.

"Vannak olyan saláták, amiket csak én szoktam csinálni. Mindent belerakok, amiket csak találok: magvakat megpirítok, avokádót, aszalt paradicsomot. Nagyon sok helyen a saláta csak salátából, uborkából, paprikából és retekből áll, de én ezeket fel szoktam tupírozni nyers gombával, vagy esetleg tofuval!" - meséli a tabutv.hu riporterének Bódi Sylvi, aki nem csak a vegetáriánus életmód miatt fogyott ennyire látványosan.

"Elkészült a jövő évi naptáram, és erre szerettem volna szálkás és vékony alakot. A kiadványt Madonna ihlette, az ő munkásságát dolgoztuk fel, úgyhogy próbáltam egy kicsit hasonló alkatot magamra varázsolni. Semmilyen csoda módszert nem használtam ahhoz, hogy lefogyjak: futottam, odafigyeltem a táplálkozásomra" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Bódi Sylvi, aki mindenkinek ajánlja a vegán életmódot.

"Én 12 éve nem eszem húst, nekem ez egy természetes állapot, úgyhogy nekem az lenne a nehéz, ha ennem kellene. Mindenhol meg tudom oldani, hogy úgy táplálkozzak, ahogy nekem kell: bárhol be tudom szerezni a zöldségeket és a gyümölcsöket, amiket aztán fogyasztok!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel a modell.Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 8906 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x