Benkő László: A pillanatsztárok durván megszenvedik a sikert!...
Címlap / Showbiznisz / Benkő László: A pillanatsztárok durván megszenvedik a sikert!

Benkő László: A pillanatsztárok durván megszenvedik a sikert!

HarmoNet Ezotéria-Horoszkóp-2024-06-12

Az Omega tagja szerint egyáltalán nem használ a hazai zenei életnek a mostanában felhalmozódott temérdek tehetségkutató tv show. 

"Ma abból a szempontból sokkal nehezebb a zenészek dolga, hogy bármikor bárkit kidobhatnak a piacra, és nem biztos, hogy egyértelműen az érvényesül, aki ezt nagyon komolyan gondolja, és saját magát építi. Létrejött egy olyan csoport, akiket csak felhasználnak. Itt azokra a tehetségkutatókra gondolok, ahol az a cél, hogy gyorsan ismertté tegyék és eladják az embereket, aztán pedig jöhet a következő..." - meséli a tabutv.hu riporterének Benkő László, aki már több, mint 60 éve foglalkozik aktívan a zenével.

Az Omega együttes tagja elárulta, hogy bár a nagyközönség nagy része még csak nem is sejti, de Ő biztosan tudja, hogy a tehetségkutatókból kikerült friss zenészek rettentően megszenvedik a tv műsorok hozadékait. "Csak valamilyen árunak, vagy portékának számítanak, aztán egy vagy két év múlva már el is felejtette őket a közönség, ezt pedig nagyon súlyosan megszenvedik, mert elhitetik velük, hogy sztárok lettek, aztán pedig sokkal nehezebb feldolgozni azt, hogy eljött a dolog vége!" - mondta el a Tabu Tv internetes videójában Benkő László.

A zeneszerző szerint nagyon fontos, hogy a zenészek keményen megdolgozzanak azért, hogy a szakmába kerüljenek. "Az az ideális, ha az ember megdolgozik azért, hogy először ötven, aztán száz, aztán ötszáz, aztán ezer, aztán pedig szerencsés esetben több tízezer vagy százezer ismerje meg őt és a munkáját!" - osztotta meg a tabutv.hu-ra klikkelőkkel Benkő László, aki szerint nem helyes, hogy a média a gyors sikert támogatja.


Nyomtatás NYOMTATÁS konyvjelzo_ikon

Képforrás: Canva Pro adatbázis.


 
 
[ 2291 ]
spacer
Szólj hozzá!
spacer 

 
 


Hapci naptár
szerelmi_joslat
Szerelmi kötés
Önismereti jóslat
slide-tarot
 
 
x